Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Foto de José Honrubia López

Data de concessió: 30 de de juliol de 2012.

A proposta de: Junta de la Facultat d'Economia.

Data de lliurament: 15 de de febrer de 2013.

Apunt biogràfic:

José Honrubia López (València, 1941) és professor mercantil per l’Escola Superior de Comerç de València, llicenciat en ciències empresarials i en ciències econòmiques per la Universidad Complutense de Madrid, on va obtenir el seu doctorat amb una tesi que va versar sobre L’estructura agrària del País Valencià. Al llarg de més de quaranta anys de docència va ocupar els llocs de professor ajudant de classes pràctiques, encarregat de curs, adjunt, agregat i titular d’universitat.

Va impartir la seua docència a la Universidad Complutense de Madrid i a la Universitat Politècnica de València, desenvolupant la seua activitat docent principalment a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i a la Facultat d’Economia de la Universitat de València. En l’àmbit de la gestió i política universitària va ser fundador i primer director del Departament d’Estructura Econòmica i primer secretari de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de València.

La seua important activitat científica es plasma en més de 33 projectes d’investigació i la publicació, individual o col·lectiva, de 29 llibres, entre d’altres publicacions i participacions en congressos. A més, entre 1975 i 1990 va ser director tècnic de Promocions Econòmiques Valencianes, SA (PREVASA), societat d’estudis dependent de la Caixa d’Estalvis de València.

Documents:
Imatges de l'acte de lliurament:
Vídeos de l'acte de lliurament: