University of Valencia logo Logo Science Culture and Innovation Unit - Chair for Science Popularisation Logo del portal

Curs menjar sa és fàcil: aspectes teòric- pràctics sobre l'alimentació i la nutricció

  • February 21st, 2012
Fruta

Responsable del curs: José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València

Professors del curs:

Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.

Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València

Durada: 20 hores
Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.
C/ Guardia Civil, nº 23. València
Clinica Nutricional
Data d’impartició: 20 al 27 de març de 2012
Horari: 10h a 13.30h

Objectiu: Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.

Temari:

  • Dietes pintoresques.
  • Llegendes urbanes de l'alimentació.
  • Errors en l'alimentació i nutrició.
  • Malalties cròniques actuals.
  • Principis bàsics de nutrició.
  • Alimentació saludable i activitat física.
  • Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
  • Consells dietètics pràctics.
  • Receptes adaptades a situacions especials.
  • Taller pràctic d'educació alimentària.

Inscripció tancada, per a formar part de la llista d'espera envieu un missatge amb les vostres dades a: cdciencia@uv.es
+ informació curs

Images: