UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Recta final del 5é Passeig Saludable

  • 24 de novembre de 2014
Image de la noticia

Diumenge 30 de novembre celebrarem el 5é Passeig Saludable La Nau Gran - Universitat de València. Eixirem des del Jardí Botànic a les 10 h del matí, i recorrerem el jardí del llit vell del Túria fins als Vivers, des d'on accedirem al Rectorat de la Universitat.

El termini d'inscripcions continua obert fins al dijous 27 de novembre a migdia. Del 24 al 28 de novembre podeu recollir la vostra samarreta al Servei d'Extensió Universitària i al Pavelló d'Esports del campus de Blasco Ibáñez.

INSCRIPCIONS AL 5É PASSEIG SALUDABLE

Fullet informatiu del 5é Passeig Saludable

 

El proper diumenge 30 de novembre ens aplegarem al Jardí Botànic (c. Quart, 80) a partir de les 9.30 h del matí. Des d'allí eixirem per a celebrar una nova edició del Passeig Saludable La Nau Gran - Universitat de València, una convocatòria familiar per a compartir espais urbans en companyia i recordar, de manera amable, la importància de la participació de les persones majors en la nostra societat.

Enguany donarem suport solidari a la tasca social de Save the Children, que treballa per tal d'ajudar xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social a superar la seua situació difícil.

Recordeu que les inscripcions s'han de realitzar a través de la plataforma web de la Universitat ENTREU, fins al dijous 27 de novembre a migdia. El termini de recollida de les samarretes commemoratives del 5é Passeig Saludable va des del 24 al 28 de novembre, tant a l'oficina del Servei d'Extensió Universitària (c. Amadeu de Savoia, 4) com a la consergeria del Pavelló Esportiu del campus de Blasco Ibáñez (c. Menéndez y Pelayo, s/n).

Moltes gràcies per participar i donar vida a aquesta festa anual!