UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Tardor al Centre del Carme

  • 18 de setembre de 2020
Tardor

La Nau Gran inicia una col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània que té com a objectiu apropar i donar a conèixer al seu alumnat un dels centres culturals més innovadors de la ciutat de València.

El Centre del Carme, antic convent rehabilitat per la Generalitat per a ús cultural, és la seu del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. En 2017 va començar una nova etapa com a centre de cultura contemporània amb l'objectiu d'acollir un ampli ventall de llenguatges i pràctiques artístiques representatives de l'art actual tant plàstic com dansa experimental, microteatre, performance, cinema, música, art sonor, disseny, edició...

Per a iniciar aquesta col·laboració, hem programat quatre visites guiades, amb la intenció de realitzar moltes més al llarg del curs acadèmic i així poder mostrar aquest magnífic edifici al públic i apropar-lo a les exposicions que en ell es realitzen.

És una activitat gratuïta oferida pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Els grups són de 10 persones i l'ús de màscareta és obligatori.

La inscripció en les visites guiades és necessària i no podrà assistir cap persona que no estiga inscrita. Si alguna persona inscrita no pot assistir, haurà de comunicar-ho amb antelació perquè una altra persona puga ocupar la seua plaça.

La inscripció s’obrirà el dilluns 21 de setembre a les 9:00.

AUTOMATRÍCULA

 

Aquestes són les primeres quatre visites guiades organitzades:

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ DE MARIBEL DOMÈNECH

  • Dijous 24 de setembre de 12:00 a 13:00.
  • Idioma: castellà

 

VISITA A l’EDIFICI DE L’ANTIC CONVENT DEL CARME

Visita comentada de l'edifici de l'Antic Convent de les Carmelites en la qual s'explicaran les seues característiques constructives i històriques i es gaudirà de cada racó de les sales, claustres i patis, així com de bona part de la seua oferta cultural. Descobriràs un conjunt arquitectònic d'allò més heterogeni, que ens parla també de la història de la ciutat.

  • Dijous 1 d’octubre de 12:00 a 13:00.
  • Idioma: valencià

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ DE MARIBEL DOMÈNECH

  • Divendres 2 d’octubre de 12:00 a 13:00.
  • Idioma: castellà

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ DE MARIBEL DOMÈNECH

  • Dijous 8 d’octubre de 12:00 a 13:00.
  • Idioma: valencià

 

El punt de trobada és la recepció del Centre del Carme on cal estar uns 10 minuts abans de l’inici de la visita.