UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

UV Col·laboratoris. 2 crèdits ECTS

  • 1 d’abril de 2022
Image de la noticia

Els colaboratoris, com a espais d'experimentació, innovació i cocreación, s'han convertit en una de les principals institucions d'innovació social en els nostres dies. En els últims anys s'ha produït una expansió d'aquests models en el context universitari i han generat un renovat interés per al desenvolupament de nous mesuraments de l'impacte acadèmic en la societat.

Els colaboratoris vénen a potenciar l'enfocament d'experimentació cultural i de participació ciutadana per a abordar nous reptes socials congregant persones de diferents característiques i enfocament per a treballar de manera col·lectiva. El caràcter experimental pot originar processos de creació continuats en el temps i el caràcter sistèmic del seu treball pot generar models per a resoldre problemes i qüestions d'actualitat.

Tenen un caràcter docent, divulgador i posseeixen un doble canal a través del qual estudiants i investigadors s'influeixen mútuament i comparteixen coneixement. El seu perfil investigador constitueix un motor d'innovació educativa, social, cultural i digital, constituint-se com el lloc idoni per a l'experimentació i l'assaig de noves metodologies i formes educatives i de participació ciutadana.

Llista d'enllaços: