Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Ajudes 'UVemprén-aprèn' d’innovació educativa en emprenedoria per a PDI

Professora a classe mentres explica

Període de l'esdeveniment: De 18 de d’octubre de 2019 a 31 de d’octubre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius

 
Descripció:

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius ha obert, amb data 18 d’octubre de 2019, la convocatòria d’ajudes “UVemprén-aprèn” d’innovació educativa en emprenedoria dirigides al PDI de la Universitat de València.

Les ajudes formen part dels programes UVemprén de la Universitat que s'engeguen des de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] per a desenvolupar accions d'emprenedoria universitària de qualitat. Es concediran 2 ajudes per a participar en el Berkeley Method of Entrepreneurship Bootcamp del programa “Global Innovation Collider” en la University of Califòrnia at Berkeley i per a desenvolupar projectes d'innovació educativa en emprenedoria universitària que acosten el coneixement adquirit al nostre estudiantat.

Les sol·licituds es poden presentar a través de la seu electrònica ENTREU a l’apartat “ajuts” i accedint al procediment: Ajudes per a PDI UVemprén aprèn Berkeley 2019.

També es poden presentar en qualsevol de les formes previstes en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 31 d’octubre de 2019 (inclòs).

Segueix-nos en Xarxes Socials:

Twitter: https://twitter.com/UVempren_

Instagram: https://www.instagram.com/uvempren_

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/uvempren

 
Organitza:
 

Contacta: uvempren@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies