Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Espais per a associacions i col·lectius d'estudiants

En compliment dels seus Estatuts, la Universitat de València posa a disposició de les associacions i col·lectius d'estudiants espais per a la gestió i promoció de les seues activitats. Actualment, totes les associacions i col·lectius poden disposar de tres recursos:

  • Despatxos temporals per a la gestió de l’associació o col·lectiu i de les seues activitats. L’ús d’aquest espai s’adjudica cada dos anys mitjançant una convocatòria oberta.
  • Sales de reunions en diferents campus i de diferent grandària per a usos puntuals
  • Utilització d’espais propis de la Universitat per al desenvolupament d’activitats

En tots els casos és necessari que el col·lectiu o associació estiga censada en el Cens d’associacions i col·lectius d’estudiants de la Universitat de València.

 
Twitter SeDi Enllaç al compte de Facebook del SeDi Enllaç al canal de youtube del SeDi Enllaç al compte d'Instagram del Sedi
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies