Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

CAMPANYA DE VACUNACIÓ 4ª DOSI COVID PER AL PERSONAL UV

  • 10 de gener de 2023
Imatge de vacunació

El Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, organitza per mitjà dels Gabinets de Salut Laboral la campanya de vacunació de la 4a dosi Covid.

El Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, organitza per mitjà dels Gabinets de Salut Laboral la campanya de vacunació de la 4a dosi Covid. A part de les persones considerades de risc per qüestions d'edat o altres causes, podrà sol·licitar cita qualsevol treballador o treballadora de la UV que no haja completat la pauta de vacunació.

Les vacunes s'administraran en els Gabinets de Salut de cada Campus amb cita prèvia, que haurà de realitzar-se telefònicament de dilluns a divendres de 8:30h a 11:00h i de 12:00h a 14:00h.

  • Campus de Blasco Ibáñez: 96 3864287
  • Campus de Burjassot-Paterna: 96 3544321
  • Campus de Tarongers: 96 1625481

Una vegada assignada la data i l'hora de la cita, les persones citades hauran de ser rigoroses en el seu compliment a fi d'evitar haver de rebutjar dosi de vacunes. L'accés als gabinets es realitzarà amb mascareta per tractar-se d'un centre sanitari

El Servei de Prevenció i Medi Ambient.