Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Servei de Prevenció i Medi Ambient

El Servei

El servei divideix les seues funcions en tres àrees d'actuació: l´Àrea de Prevenció, l'Àrea de Medi Ambient i l'Àrea de Protecció Radiològica.

  • L'Àrea de Prevenció garanteix l'adequada protecció de la seguretat i la salut. Assessora i asisteix tota la comunitat universitària a fi de fomentar una cultura preventiva en tots el seus integrants.
  • L'Àrea de Medi Ambient té com a funcions principals la gestió ambiental, acomodant les activitats de la Universitat a l’entorn, i la sensibilització de la comunitat universitària com a motor de canvi social.
  • L'Àrea de Protecció Radiològica naix amb l'objectiu principal de organitzar, assesorar i controlar el funcionament de les instal·lacions radioactives de la Universitat de València.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies