Logo de la Universdad de Valencia Logo Servicio de Lenguas y Política Lingüística Logo del portal

Qui som?

El Voluntariat Lingüístic és un projecte de dinamització del Servei de Llengües i Política Lingüística de la Universitat de València, en el qual participem estudiants de totes les titulacions.

Què volem?

Consolidar un grup nombrós d’estudiants amb un alt nivell de consciència lingüística, ben format i que dispose d’informació de qualitat per distribuir-la entre la comunitat universitària. En definitiva, reforçar la xarxa de suport a les activitats relacionades amb el foment de l’ús del valencià i la promoció del plurilingüisme.

Què t’oferim?

  • Activitats de dinamització i formació com trobades, reunions, sopars, tallers, cinema, teatre, etc.
  • Participació activa en campanyes del Servei: promoció de la matrícula en valencià i anglès, acolliment dels estudiants internacionals, etc.
  • Contacte personal amb altres estudiants que, com tu, volen aconseguir la plena normalització de l’ús del valencià, la igualtat lingüística real i promoure el plurilingüisme.

Com me’n faig membre?

Emplena el formulari d’inscripció al Voluntariat Lingüístic. Us enviarem un missatge per a confirmar-vos que hem rebut la informació i donar-vos la benvinguda.

En formalitzar la vostra inscripció us subscriurem a la llista de correu del Voluntariat a través de la qual rebreu informació sobre les campanyes i activitats que organitzem i podreu intercanviar informació amb els altres membres, com també proposar o difondre projectes i activitats. També us indicarem l’adreça per a unir-vos al perfil privat d'Instagram del Voluntariat, al grup de Facebook i a les diferents llistes de distribució.