Logo de la Universdad de Valencia Logo Servicio de Lenguas y Política Lingüística Logo del portal

Qui som?

El Voluntariat Lingüístic és un projecte de dinamització del Servei de Llengües i Política Lingüística de la Universitat de València. Som una comunitat d'estudiants de totes les titulacions que compartim els valors del plurilingüisme i l'objectiu d'assolir un ús normalitzat del valencià en tots els àmbits de la vida acadèmica i social.

Què volem?

Consolidar un grup nombrós d’estudiants amb un alt nivell de consciència lingüística, ben format i que dispose d’informació de qualitat per distribuir-la entre la comunitat universitària. En definitiva, reforçar la xarxa de suport a les activitats relacionades amb el foment de l’ús del valencià i la promoció del plurilingüisme.

Què t'oferim?

  • Activitats de dinamització i formació com trobades, reunions, sopars, tallers, cinema, teatre, etc.
  • Contacte personal amb altres estudiants que, com tu, volen aconseguir la plena normalització de l’ús del valencià, la igualtat lingüística real i promoure el plurilingüisme.
  • Orientació per a desenvolupar lliurement tasques voluntàries en la societat civil, a través dels organismes de representació estudiantil, de les associacions existents dins i fora de la universitat i de la creació d'entitats noves dedicades al foment del valencià i del plurilingüisme.
  • Suport per a concertar i desenvolupar intercanvis lingüístics amb altres membres de la comunitat universitària, tant en valencià com en altres llengües.
  • Possibilitat de col·laborar en campanyes del Servei: promoció de la matrícula en valencià i anglès, acolliment dels estudiants internacionals, etc.

Com m'hi apunte?

Emplena el formulari d’inscripció al Voluntariat Lingüístic. T'enviarem un missatge per a confirmar-te que hem rebut la informació i donar-te la benvinguda.

En formalitzar la teua inscripció et subscriurem a la llista de correu del Voluntariat a través de la qual rebràs informació sobre les campanyes i activitats que organitzem i podràs intercanviar informació amb els altres membres, com també proposar o difondre projectes i activitats. També t'indicarem l’adreça per a unir-te l'Instagram i al grup de WhatsApp del Voluntariat.