University of Valencia logo Logo FeSP-UGT Logo del portal

Mesa negociadora del 26 de marzo de 2018

  • March 26th, 2018

    Aprovació de les actes de les sessions 1 febrer 2018 , 12 febrer 2018 i 19 febrer 2018.

    Anàlisi, debat i pressa d’acords, si escau, al respecte de la proposta de la Universitat de Valencia sobre millores de condicions laborals del professorat associat.

    Abonament dels endarreriments per compliment de triennis i de GDP de Carrera Professional durant el període d’incapacitat temporal (punt inclòs a instància de CC.OO).

    Adopció de mesures per a l'abonament del 100% de les retribucions en supòsits de IT, conforme a la previsió continguda en el punt cinquè del citat Acord i en els termes del mateix (punt inclòs a instància de CC.OO).

Constitució i criteri de repartiments del 0,20 addicional de la massa salarial previst per a l'exercici 2018 a l'apartat primer del citat Acord (punt inclòs a instància d'UGT).

Adopció de mesures per a la recuperació de la jornada de treball de 35 hores (punt inclòs a instància d'UGT).

Creació de borses de lliure disposició fins a 5% jornada anual (punt inclòs a instància d'UGT).

Establir sistema específic de jornada contínua per a la cura de fills menors de 12 anys o discapacitats (punt inclòs a instància d'UGT).

Determinació de l'oferta addicional d'estabilització d'ocupació de PAS de la Universitat de València i determinació de l'oferta d'ocupació ordinària de 2018 (punt inclòs a instància d'UGT).