Logo UVDegree in Catalan StudiesFaculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

Docència no presencial en febrer i inici de quadrimestre en graus el dilluns 8

  • February 16th, 2021
Image de la noticia

En atenció als acords presos durant la reunió que la Consellera d’Universitats mantingué el dimarts 26 de gener amb les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes, i de les mesures proposades durant la Comissió Acadèmica de Centre (SUPRACAT), la Junta de Facultat, reunida el dimecres 27 de manera extraordinària, va aprovar les següents instruccions per a la docència durant el segon quadrimestre del curs 2020-2021:

-En atenció al criteri de mínima presencialitat dictaminat per la conselleria, la docència durant el mes de febrer serà no presencial: a través de videoconferència síncrona i dins dels horaris de cada assignatura. El professorat podrà impartir les classes des de casa, des de l’aula o des del despatx, segons la seua preferència.

-Excepcionalment, determinades assignatures pràctiques (aquelles que ho requerisquen) podran fer docència presencial amb totes les mesures de seguretat pertinents. Si és el cas, rebreu l’oportuna indicació per part del professorat.

-Aquesta docència no presencial començarà, en els graus, una setmana més tard d’allò inicialment previst: el dia 8 de febrer, per tal que tothom puga adaptar els materials al format online.

-Si la situació sanitària no ho impedeix, a partir del mes de març es tornarà a la docència híbrida, tal com s’ha estat produint durant el primer quadrimestre.

-En el web de la Universitat de València podeu llegir la resolució que, sobre l’adaptació de la docència per a l’inici del segon quadrimestre, ha redactat Rectorado.