Logo UVDegree in Catalan StudiesFaculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

Tot és nou per a tu a la Universitat? T'interessa tindre un mentor o una mentora Entreiguals

  • July 17th, 2023
Image de la noticia

L’estudiantat que inicia els seus estudis universitaris en setembre de 2023 a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València té al seu abast una molt bona oportunitat de començar bé i familiaritzar-se, en poc temps, amb la vida universitària, gràcies al programa de mentoria Entreiguals. És un programa que posa en contacte l’estudiantat de primer i l’estudiantat incoming amb un company o una companya de cursos superiors per tal d’acompanyar-lo en la incorporació a la Universitat.

Com a nou estudiantat de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, et recomanem que aprofites aquesta oportunitat, ja que un mentor o una mentora Entreiguals, que ha passat per la mateixa experiència que tu, et proporcionarà informació útil sobre la Universitat, t’ajudarà a saber com fer ús dels recursos acadèmics, a moure’t pel campus i situar aules, laboratoris i departaments, així com també a descobrir les possibilitats de participació i activitats complementàries interessants, entre d’altres.

Què has de fer si vols tindre un mentor o una mentora? Desprès de la matrícula o en els primers dies de classe, rebràs un correu en el teu compte de correu UV que t’oferirà la possibilitat de tenir un mentor o una mentora. Si vols confirmar el teu interés, has de respondre al correu. Des del centre t’assignarem un mentor o una mentora que es posarà en contacte amb tu. A partir d’aquest moment, estigues pendent del teu correu UV o del WhatsApp.

Entreiguals és un programa del Vicerectorat d’Estudis, gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i dut a terme en coordinació amb les facultats i l’escola de la Universitat de València.