Logo UVDegree in MedicineFaculty of Medicine and Odontology Logo del portal

Activitat “Malalties Rares – Comunitats de Pràctica (CoP)”

  • EVES - GSK - UV Chair
  • March 2nd, 2023
Xica amb ordinador i llibreta

Esdeveniment online.

El pròxim dilluns 6 de març, de 16.00 a 18.00 hores, es durà a terme l'activitat en línia “Malalties Rares – Comunitats de Pràctica (CoP)” de la Càtedra EVES-GSK-UV. En aquest esdeveniment, familiars i pacients amb malalties rares de diverses associacions, tindran l'oportunitat de transmetre testimonis en primera persona sobre les seues experiències i que els oients puguen entendre, des d'una perspectiva més humana, aquestes vivències que en molts casos, són difícils de trobar.

L'activitat s'emplaça dins de les anomenades Comunitats de Pràctica o CoP, a causa de les seues sigles en anglés (Community of Practice). Les CoP es defineixen com a grups socials constituïts amb la finalitat de desenvolupar un coneixement especialitzat, compartint aprenentatges basats en la reflexió compartida sobre experiències pràctiques. Aquesta és una manera més directa i pròxima d'entendre a totes aquelles persones que pateixen una malaltia o conviuen amb un pacient i necessiten conéixer altres maneres de suportar les situacions del dia a dia.

Si vols assistir a l'esdeveniment, simplement hauràs de connectar-te al nostre enllaç de Teams a les 4 de la vesprada el pròxim dilluns dia 6 i gaudir de les xarrades que tenen preparades les associacions convidades. També hi haurà un col·loqui i torn de precs i dubtes, per la qual cosa si tens algun dubte, podràs preguntar-li-la a qualsevol dels ponents.

 

Enllaç de Teams“Malalties Rares – Comunitats de Pràctica (CoP)”

Images: