University of Valencia logo Logo del portal

  • estudiants grau

Eleccions parcials a Junta de Centre

  • October 21st, 2019
urna

Es convoquen eleccions a Junta de Centre i ADR per al dia 21 de novembre.

El proper 21 de novembre es celebraran les eleccions  a l'ADR i parcials a Junta de Centre de la Facultat de Psicologia per tal de cobrir les vacants als col.lectius d'estudiants, de professorat amb vinculació permanent i personal investigador en formació.

Per a l'ADR hi ha un total de 82 vacants entre els representants dels graus de Psicologia i Logopèdia i els diferents màsters de la Facultat.

Per a la Junta de Centre hi ha un total de 7 vacants a renovar del col.lectiu d'estudiants, 1 plaça de professorat amb vinculació permanent i 2 de personal investigador en formació.

La convocatòria d'eleccions i el calendari electoral s'han fet públics al Tauler d'Anuncis de la Universitat i podeu consultar-los seguien el següent enllaç.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy