Logo de la Universdad de Valencia Logo Unidad de Cultura Cientifíca y de la Innovación - Cátedra de Divulgación de la Ciencia Logo del portal

Les aportacions d'Stephen Hawking a la Física, dimecres 25 d'abril en el X cicle de conferències de divulgació ConecTalks

  • 20 abril de 2018
cartell anunciador de la conferencia

El X cicle de conferències ConecTalks continuarà aquest dimecres 25 d’abril amb "Las cinco aportaciones geniales de Stephen Hawking a la Física", ponència impartida pel físic Enrique F. Borja.

L'acte es realitzarà a la seu de la Fundació Cañada Blanch, al carrer Jorge Juan, 4 de València, a les 19 hores.

Les pròximes conferències previstes són El duelo del dolor, a càrrec de Lucía Hipólito (2 de maig); 2021, una odisea desde Javalambre, pel físic Javier Cenarro (el 9 de maig) i tancarà el X cicle ConecTalks María José Sánchez, amb la conferència El cerebro entre la recompensa y la aversión, el 16 de maig.

Totes les conferències incloses al cicle tenen lloc a la seu de la Fundació Cañada Blanch, a les 19 hores.

El cicle ConecTalks, organitzat per la Fundació Cañada Blanch, compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Imágenes: