Image de la noticia

La IV edició de la Summer School “Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence and Communications" comença el 27 de juny.

Aquesta nova edició de la Summer School aposta per l'anàlisi espacial, el processament d'imatges i l'emprenedoria

Salut, ciberseguretat, gestió urbana, investigació periodística, anàlisi espacial o processament d'imatges i llenguatge constitueixen alguns dels vèrtexs més capdavanters en el camp del Big data. Tots ells seran presents en la quarta edició de la Summer School “Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence and Communications”, que organitza la Universitat de València. En la seua aposta per l'emprenedoria, enguany inclou la segona edició del taller de Start-ups.

Des d'un enfocament multidisciplinari, l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, la Facultat d’Economia, la Facultat de Matemàtiques i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació juntament amb el Vicerectorat d'Internacionalització i Multilingüisme, mitjançant el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, organitzen un curs destinat a aprofundir en les eines de gestió i aplicacions d'un sector en creixement exponencial, i les seues implicacions econòmiques, tecnològiques i comunicatives. La Summer School s'imparteix en anglés i acollirà a un màxim de 25 estudiants, entre alumnat de la Universitat de València i internacional.

La Summer School compta amb professors de diverses universitats, professionals de prestigi en l'àmbit de la gestió de dades i responsables d'empreses que han desenvolupat aplicacions. El programa inclou tres sessions destinades a promoure projectes de negoci centrats en les dades, tutoritzades per experts en l'àmbit de les start-ups i professionals que han creat les seues empreses. A més, la celebració de la Summer School coincideix amb una nova edició de la Databeers, el dimecres 29 de juny, un esdeveniment organitzat des de 2016 per a la difusió social de la ciència de dades.

El programa de la Summer School “Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence and Communications” pot consultar-se en:

http://esdeveniments.uv.es/go/bigdatasummerschool2022

Llista d'enllaços: