University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

Diàleg amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu"

  • December 8th, 2017
Diàleg amb motiu de l'exposició

Amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu: Diàlegs entre ciència i literatura", el pròxim dilluns 11 de desembre a les 19h, en la sala d'actes del Palau de Cerveró, us convidem al diàleg entre Isabel Burdiel i Antonio Lazcano, moderats per Pedro Ruiz-Castell.

Prèviament, a les 18:30h s'oferirà una breu introducció a l'exposició ubicada en la sala José Puche del Palau de Cerveró a càrrec de Pedro Ruiz-Castell, comissari de l'exposició i professor titular d'Història de la Ciència a la Universitat de València.

Isabel Burdiel és catedràtica d'Història Contemporània de la Universitat de València, autora d'una biografia de Mary W. Shelley (Cátedra, 1994) i d'una edició crítica de la seua celebrada novel·la (Cátedra, 1996), entre altres nombrosos treballs d'investigació. Antonio Lazcano és membre de El Colegio Nacional i catedràtic d'Origen de la vida en la Universidad Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM), investigador sobre química prebiòtica, evolució primitiva de la vida i història de les idees sobre l'aparició de la vida a la Terra.

Data: Dilluns, 11 de desembre de 2017 a les 18:30 hores

Lloc: Sala José Puche - Saló d'actes. Palau de Cerveró. Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero