• .
 

Curs “Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell”

07/07/16

La setmana vinent, durant els dies 11 a 15 de juliol s'impartirà en el seu 2ª edició el curs “Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell”, curs Joseph Keithley.

[Llegir més]

  La branca estudiantil del IEEE de la Universitat de València lidera la creació d'un nanosatèl·lit

  01/07/16

  En col·laboració amb les diferents branques espanyoles d'estudiants del IEEE, associació internacional d'Enginyers Elèctrics, Electrònics, Informàtics i de Telecomunicacions amb més de 430,000 associats en 160 països, la UV lidera el projecte de l'elaboració d'un satèl·lit conegut amb el nom de ESNox-1.

  [Llegir més]

   Investigadors de l’ETSE-UV estan dissenyant instrumental per a la missió Solar Orbiter que l'Agència Espacial Europea i la NASA llançaran en 2018.

   21/06/16

   Els investigadors del departament d’Enginyeria Electrònica, Esteban Sanchis, Agustín Ferreres, José L. Gasent, David Gilabert i Daniel Osorno, pertanyents al grup de recerca LEII (Laboratori de Electrònica Industrial i Instrumentació) , formen part del grup multidisciplinari d'investigadors de la Universitat de València que està dissenyant instrumental per a la missió Solar Orbiter, que l'Agència Espacial Europea i la NASA llançaran en 2018

   [Llegir més]

    ANUNCIO DE LECTURA DE TESIS DOCTORAL CARLO BARBIERI

    16/06/16

    El próximo 18 de julio tendrá lugar la defensa de la tesis doctoral realizada por el alumno de doctorado Carlo Barbieri cuyo título es "Anemia management in End Stage Renal Disease patients undergoing dialysis: a comprehensive approach through machine learning techniques and mathematical modeling”. La tesis ha sido codirigida por los doctores Emilio Soria Olivas, José D. Martín Guerrero y Bernard Canaud. El acto tendrá lugar en el Salón de Grados de la Facultad de Farmacia a las 11 horas.

     Würth Elektronik organitza el Seminari Power & EMC en la ETSE-UV a través de la Càtedra Würth-EMC

     09/05/16

     El pròxim 18 de maig, dins de les activitats de la Càtedra Würth-EMC que té l'Escola amb l'empresa i que està dirigida pel Professor José Torres, la ETSE-UV acollirà el seminari Power & EMC, organitzat per la companyia Würth Elektronik i que durà a terme Gopi Patel.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies