• .
 

Jornada Open Data el 27 de setembre en l'ETSE-UV

22/09/16

La Jornada Open Data, que tindrà lloc l'últim dimarts de setembre en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, explicarà els avanços que suposa l'intercanvi de dades obertes per a la societat. En ella participaran tant empreses tecnològiques com organismes públics que compartiran els seus coneixements sobre la ciència de dades.

[Llegir més]

  El Grau en Enginyeria Telemàtica, rep l’acreditació més prestigiosa d’Europa: EUR-ACE®

  06/09/16

  El Grau en Enginyeria Telemàtica de la Universitat de València ha rebut la certificació EUR-ACE®, que reconeix la qualitat d’aquesta titulació universitària que s’imparteix a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria.

  [Llegir més]

   Leo Lorenz doctor ‘honoris causa’ a proposta del Departament d’Enginyeria Electrònica i l’ETSE-UV

   01/09/16

   Lorenz és una referència mundial en el camp de l’electrònica i des de fa anys manté una estreta relació amb la universitat

   [Llegir més]

    Curs “Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell”

    07/07/16

    La setmana vinent, durant els dies 11 a 15 de juliol s'impartirà en el seu 2ª edició el curs “Experimentació amb equips electrònics per a mesures de baix nivell”, curs Joseph Keithley.

    [Llegir més]

     La branca estudiantil del IEEE de la Universitat de València lidera la creació d'un nanosatèl·lit

     01/07/16

     En col·laboració amb les diferents branques espanyoles d'estudiants del IEEE, associació internacional d'Enginyers Elèctrics, Electrònics, Informàtics i de Telecomunicacions amb més de 430,000 associats en 160 països, la UV lidera el projecte de l'elaboració d'un satèl·lit conegut amb el nom de ESNox-1.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies