• .

Dia de la Professió del Teleco en la ETSE-UV

01/12/16

Dilluns que ve 5 de Desembre tenim el Dia de la Professió del Teleco, en el Saló de Graus “Joan Pelechano” de la ETSE-UV, i explicarà presència del degà del COGITTCV, Javier Marqués Pons.

[Llegir més]

  Concurs Articles Tecnològics 2016 IEEEsbUV en l’ETSE-UV

  18/11/16

  Aquest mes de novembre, tindrà lloc el concurs d'articles tecnològics d'estudiants (o també anomenat Student Paper Contest), promogut per la Student Branch de la Universitat de València de IEEE.

  [Llegir més]

   Curs de Síntesi d'Alt Nivell amb Vivado-HLS (Xilinx)

   08/11/16

   Aquest Curs de Vivado-HLS (Xilinx-FPGAs) consta de tres parts introductòries i es realitzarà en la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). El Curs està organitzat per Electratraining (Xilinx-ATP) amb la col·laboració del Grup de Disseny de Sistemes Digitals i Comunicacions (DSDC) d'aquesta Universitat.

   [Llegir més]

    Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2015-16

    08/11/16

    El dia 1 de desembre (dijous) a les 18:00 hores, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer José Carsí, 50), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà, com cada any des de la seua creació, l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats, i aquest any ha correspost als qui han obtingut el títol d’Enginyeria, Grau o Màsters al llarg del Curs Acadèmic 2015-2016.

    [Llegir més]

     Un estudiant de la ETSE-UV guardonat amb el Premi al Millor Treball Final de Grau que atorga el Capítol Español de Sensors de IEEE

     26/10/16

     L'actualment estudiant del Màster d'Enginyeria de Telecomunicació David Brotons Alcázar ha sigut recentment reconegut amb el Premi al Millor Treball Final de Grau que atorga el Capítol Español de Sensors de IEEE, a nivell estatal, a la millor contribució a aquest camp realitzada per recentment titulats.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies