• .

Quasi 1500 estudiants de secundària faran pràctiques en els laboratoris de la ETSE-UV

17/01/17

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) desenvolupa, com ve fent des de fa vuit anys, un conjunt de tallers en els quals quasi mil cinc-cents estudiants principalment de batxillerat, i també alguns de cicles formatius, realitzaran pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d'aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

[Llegir més]

  gustau camps

  Gustau Camps-Valls, “Distinguished Lecturer” de la IEEE Geoscience and Remote Sensing Society

  12/01/17

  Gustau impartirà lliçons magistrals sobre tractament avançat de dades i mètodes automàtics («machine learning») arreu del món.

  [Llegir més]

   Dia de la Professió del Teleco en la ETSE-UV

   01/12/16

   Dilluns que ve 5 de Desembre tenim el Dia de la Professió del Teleco, en el Saló de Graus “Joan Pelechano” de la ETSE-UV, i explicarà presència del degà del COGITTCV, Javier Marqués Pons.

   [Llegir més]

    Concurs Articles Tecnològics 2016 IEEEsbUV en l’ETSE-UV

    18/11/16

    Aquest mes de novembre, tindrà lloc el concurs d'articles tecnològics d'estudiants (o també anomenat Student Paper Contest), promogut per la Student Branch de la Universitat de València de IEEE.

    [Llegir més]

     Curs de Síntesi d'Alt Nivell amb Vivado-HLS (Xilinx)

     08/11/16

     Aquest Curs de Vivado-HLS (Xilinx-FPGAs) consta de tres parts introductòries i es realitzarà en la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). El Curs està organitzat per Electratraining (Xilinx-ATP) amb la col·laboració del Grup de Disseny de Sistemes Digitals i Comunicacions (DSDC) d'aquesta Universitat.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies