• .
 • .
   

Premi al millor poster al VI Congrés EDUSFARM

19/07/16

El póster amb el títol "Combinación del modelo de clase inversa y la técnica puzle en seminarios de Farmacología y de Farmacoterapia. Participación del Estudiante Coordinador” de les autores: D’Ocon P, Ivorra MD, Recio MC, Noguera MA, Montesinos MC, Terencio MC, totes elles professores del Departament de Farmacologia, ha rebut el premi al millor poster al VI Congrés d'Educació Superior en Ciències Farmacèutiques EDUSFARM (Pamplona , Juny 2016)

[Llegir més]

  Lectura Tesi Doctoral

  08/07/16

  El proper dia 15 de Juliol de 2016 a les 12 hrs al Saló de Graus de la Facultat de Medicina tindrà lloc la lectura de tesi doctoral de Samuel Orden Ruíz. L'estudi ha estat dirigit per Ángeles Álvarez Ribelles y Juan Vicente Esplugues Mota i porta per títol: "Estudio comparativo del efecto de diferentes fármacos antirretrovirales sobre la interacción leucocito-endotelio"

   1ª Reunió de la Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia

   06/07/16

   El proper dijous 07 de juliol tindrà lloc la primera Reunió de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“ en la Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia. La xarxa, integrada per 14 Universitats Espanyoles, té com a objectiu compartir els materials, recursos i la experiència en innovació docent en el camp de la Farmacologia. La Xarxa docent s'ha format amb el finançament d'un projecte concedit pel Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València (UV-SFPIE_GER15-314985)

    Máster "Investigació i ús racional del medicament" 2n en el Rànking de millors Masters

    21/06/16

    El diari "El Mundo" ha publicat que el Màster "Investigació i Ús Racional del Medicament" de la Universitat de València ha estat seleccionat per vuitè any consecutiu com el segon millor programa de postgrau en l'àrea de Salut, especialitat Farmàcia.

    [Llegir més]

    contraportada tesis paula escudero

    Lectura Tesi Doctoral Paula Escudero

    17/06/16

    El dia 4 de Juliol de 2016 tindrà lloc la lectura de tesi doctoral de la doctoranda Paula Escudero Díaz. Serà a les 12 hrs a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina. El treball "Effect of RXR/PPAR interaction in angiotensin II-Induced vascular inflammation and angiogenesis. Role of CXCL 16/CXCR6 axis in angiotensin II or cigarette smoke-induced vascular inflammation" ha estat dirigit per Mª Jesús Sanz Ferrando i Laura Piqueras Ruiz

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies