• .
 • .

Lectura de Tesi Doctoral

14/11/16

La doctoranda Sara García Montañés defensará la Tesi Doctoral "Farmacogenètica de l'artritis reumatoide, paper dels neutròfils en la patologia" el dia 18 de Novembre a les 13 hrs, al Saló de Graus de la Facultat de Medicina. El treball ha estat dirigit per Julio Cortijo y Javier Milara.

  Lectura de Tesi Doctoral

  10/10/16

  Hui a la Sala d'Actes de la Biblioteca Eduardo Boscá del Campus de Burjassot, a les 16:30 hores tindrà lloc la lectura de Tesi Doctoral de Julia Platas Gil. La dissertació porta el títol "Estudio del secretoma de las células madre de tejido adiposo y de péptidos PTHrP en células articulares osteoartríticas" y ha estat diridiga per Mª José Alcaraz Tormo y Mª Isabel Guillén Salazar

   Inauguració Màster en "Investigació i üs Racional del Medicament"

   27/09/16

   El proper dia 3 d'Octubre tindrà lloc la inauguració del Máster "Investigació i üs Racional del Medicament". Serà a les 16 hrs a la Sala d'Actes de la Facultat de Farmàcia. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr. Francisco Otero Espinar, de la Universitat de Santiago de Compostela, amb el títol "Investigación en sistemas oftálmicos de liberación de medicamentos"

   [Llegir més]

    Lectura de treballs fi de Màster "Investigación y Uso Racional del Medicamento"

    21/09/16

    El proper dia 26 de Setembre tindrà lloc, a la Biblioteca del Departament de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia, la lectura dels treballs fi de Màster dels alumnes Andrea Iborra Tamarit, Mª Isabel Femenía Soler, Ana Navarro Mas, Alba de Paz Fernández, Ruben Alberola Arroyo i Jhon Galindo Rodríguez.

    [Llegir més]

     Premi al millor poster al VI Congrés EDUSFARM

     19/07/16

     El póster amb el títol "Combinación del modelo de clase inversa y la técnica puzle en seminarios de Farmacología y de Farmacoterapia. Participación del Estudiante Coordinador” de les autores: D’Ocon P, Ivorra MD, Recio MC, Noguera MA, Montesinos MC, Terencio MC, totes elles professores del Departament de Farmacologia, ha rebut el premi al millor poster al VI Congrés d'Educació Superior en Ciències Farmacèutiques EDUSFARM (Pamplona , Juny 2016)

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies