• .
 • .

Lectura de Tesi Doctoral

10/10/16

Hui a la Sala d'Actes de la Biblioteca Eduardo Boscá del Campus de Burjassot, a les 16:30 hores tindrà lloc la lectura de Tesi Doctoral de Julia Platas Gil. La dissertació porta el títol "Estudio del secretoma de las células madre de tejido adiposo y de péptidos PTHrP en células articulares osteoartríticas" y ha estat diridiga per Mª José Alcaraz Tormo y Mª Isabel Guillén Salazar

  Inauguració Màster en "Investigació i üs Racional del Medicament"

  27/09/16

  El proper dia 3 d'Octubre tindrà lloc la inauguració del Máster "Investigació i üs Racional del Medicament". Serà a les 16 hrs a la Sala d'Actes de la Facultat de Farmàcia. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr. Francisco Otero Espinar, de la Universitat de Santiago de Compostela, amb el títol "Investigación en sistemas oftálmicos de liberación de medicamentos"

  [Llegir més]

   Lectura de treballs fi de Màster "Investigación y Uso Racional del Medicamento"

   21/09/16

   El proper dia 26 de Setembre tindrà lloc, a la Biblioteca del Departament de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia, la lectura dels treballs fi de Màster dels alumnes Andrea Iborra Tamarit, Mª Isabel Femenía Soler, Ana Navarro Mas, Alba de Paz Fernández, Ruben Alberola Arroyo i Jhon Galindo Rodríguez.

   [Llegir més]

    Premi al millor poster al VI Congrés EDUSFARM

    19/07/16

    El póster amb el títol "Combinación del modelo de clase inversa y la técnica puzle en seminarios de Farmacología y de Farmacoterapia. Participación del Estudiante Coordinador” de les autores: D’Ocon P, Ivorra MD, Recio MC, Noguera MA, Montesinos MC, Terencio MC, totes elles professores del Departament de Farmacologia, ha rebut el premi al millor poster al VI Congrés d'Educació Superior en Ciències Farmacèutiques EDUSFARM (Pamplona , Juny 2016)

    [Llegir més]

     Lectura Tesi Doctoral

     08/07/16

     El proper dia 15 de Juliol de 2016 a les 12 hrs al Saló de Graus de la Facultat de Medicina tindrà lloc la lectura de tesi doctoral de Samuel Orden Ruíz. L'estudi ha estat dirigit per Ángeles Álvarez Ribelles y Juan Vicente Esplugues Mota i porta per títol: "Estudio comparativo del efecto de diferentes fármacos antirretrovirales sobre la interacción leucocito-endotelio"

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies