• .
 • .
   
investigació

Oferta de beca pre-doctoral

22/04/16

El grup de recerca del Dr. Juan V. Esplugues i la Dra. Nadezda Apostolova, del Departament de Farmacologia de la Facultat de Medicina (Universitat de València), busca candidat / a per a realitzar la tesi doctoral optant a la convocatòria de contractes predoctorals de formació en investigació en salut (PFIS), de l'Institut de salut Carlos III.

[Llegir més]

  Conferències Dra. Alma Rosa González-Esquinça

  19/02/16

  Dins del marc del Màster d'Investigació i Ús Racional del Medicament, la Dra. Alma Rosa González-Esquinça del Laboratori de Fisiologia i Química Vegetal, Facultat de Cièncias Biològiques, de la Universitat de Ciències i Arts de Xiapes, Tuxtla Gutierrez, Mèxic impartirà dues conferències. La primera d'elles, el dilluns dia 22 de Febrer a les 11 hrs al Saló d'Actes amb el títol "Anonáceas como modelo de estudio de metabolitos secundarios". I el dimarts 23 de Febrer tindrà lloc la conferència amb el títol "Investigaciones botánicas de metabolitos secundarios" a l'Aula 17 a les 11 hrs.

   portada tesi

   Lectura Tesi Doctoral

   11/02/16

   Es comunica l'acte públic de defensa de Tesi Doctoral de la doctoranda Elisa Giner Ventura per al proper dia 24 de Febrer a les 10 hores en la Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia. La dissertació porta el títol: "Efecto protector de oleuropeina en inflamación intestinal" y ha estat dirigida per les profesores Rosa Giner y Mª Carmen Recio.

    portada tesis

    Lectura Tesi Doctoral

    10/02/16

    El proper dia 26 de Febrer de 2016 tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral amb el títol ”Diseño por topología molecular y ensayos farmacológicos de nuevos inhibidores frente a WNT/beta-catenina y Pl13K/Akt/mTOR” presentada per Riccardo Zanni. La defensa tindrà lloc al Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia a les 11:30 hores. Els directors han estat M.Carmen Recio i Jorge Gálvez

     Lectura de Tesi Doctoral

     27/01/16

     Abraham Galán Morant defensarà el treball de Tesi Doctoral amb el títol "Síntesis de nuevas isoquinoleínas 1-sustituidas con actividad antibacteriana y antifúngica o dopaminérgica" el dia 19 de Febrer de 2016 a les 16 hores a la Sala de Graus de la Facultat de Farmàcia. Els directors han estat Diego Cortes, Mª Jesús Sanz i Nuria Cabedo.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord