GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Alimentació i cultura
  • Codi:33995
Crèdits 4,5
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 13/09/2021
Data de finalització23/12/2021
Examens
Data convocatòria 119/01/2022
Data convocatòria 225/05/2022
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous14:0015:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts15:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0018:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous17:0018:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts18:0019:00AULA AF-16 B AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
OJEDA MATA, MARIA TERESAE1Sociologia i Antropologia Social UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
OJEDA MATA, MARIA TERESAT0Sociologia i Antropologia Social UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
OJEDA MATA, MARIA TERESAU1Sociologia i Antropologia Social UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
OJEDA MATA, MARIA TERESAU2Sociologia i Antropologia Social UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV