GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Materials i equips
  • Codi:36377
Crèdits 6
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 01/02/2021
Data de finalització21/05/2021
Examens
Data convocatòria 102/06/2021
Data convocatòria 229/06/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
O1Valencià     
O2Valencià     
O99Valencià     
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns18:0020:00AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
JIMENEZ HERNANDEZ, NURIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV