GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Showcooking
  • Codi:36393
Crèdits 4,5
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 11/09/2023
Data de finalització22/12/2023
Examens
Data convocatòria 126/01/2024
Data convocatòria 207/06/2024
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
O0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0019:00AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU
T0Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
JIMENEZ HERNANDEZ, NURIAO0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
MADRID MAÑEZ, ELENAO0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
JIMENEZ HERNANDEZ, NURIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
MADRID MAÑEZ, ELENAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
NACHER ESCRICHE, JOSE MARIAT0Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV