GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Creació d'empreses gastronòmiques
- Codi:36394
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Optatiu |
Grups A
Periode lectiu |
Data d'inici | 14/09/2020 |
Data de finalització | 23/12/2020 |
Examens |
Data convocatòria 1 | 11/01/2021 |
Data convocatòria 2 | 25/05/2021 |
Subgrup |
Idioma |
|
Setmana |
Dies |
Inici |
Final |
Lloc de realització |
P0 | Castellà | |   |   |   |   |   |
T0 | Castellà | | ◄ Consulteu horari. Part del període lectiu | Dimecres | 17:00 | 19:15 | AULA AF-14 B AULARI INTERFACULTATIU |
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
COMECHE MARTINEZ, JOSE MANUEL | T0 | Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras' UV | PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV |