• Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
 • .

III JORNADES SOBRE ELS PARLARS XURROS DE BASE CASTELLANO-ARAGONESA, VALENCIANO-ARAGONESA I CASTELLANO-MURCIANA

11/10/16

L'Ajuntament de Villar del Arzobispo organitza, amb la col·laboració del departament de Filologia Catalana i Filologia Espanyola de la Universitat de Valènica i l'ARALEX (Departamento de Lingüística General e Hispánica de la Universidad de Zaragoza), les III Jornades sobre els parlars xurros de base castellano-aragonesa, valenciano-aragonesa i castellano-murciana els dies 2, 4 i 5 de novembre de 2016.

[Llegir més]

  SEMINARI SOBRE LA LITERATURA MEMORIALISTICA

  04/10/16

  El 6 d'octubre a la Sala de Juntes "Cesar Simon" de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el Grup d'Investigació LLICVALSOR organitza amb la col·laboració del departament de Filologia Catalana de la Universitat de València el Seminari sobre Literatura Memorialística.

  [Llegir més]

   DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN CULTURA, LECTURA I LITERATURA PER A INFANTS I JOVES (6ª EDICIÓ)

   14/09/16

   Organitzador: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. IIFV Col·laboradors: Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura. ERI-Lectura Associació d’Editors del País Valencià Associació d’Escriptors en Llengua Catalana Acadèmia Valenciana de la Llengua Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de Generalitat Valenciana CEPLI-Universidad de Castilla La Mancha Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI-IBBY) Departament de Filologia Catalana. Universitat de Les Illes Balears Departament de Filologia Catalana. Universitat de València Ediciones Ekaré Editorial Andana Editorial Bromera Fundació Bromera per al Foment de la Lectura Sembra Llibres Direcció: Gemma Lluch Crespo- Professora Titular d’Universitat. Departament de Filologia Catalana. Universitat de València. Maite Monar Van Vliet- Dra. Filologia. Professora Secundària. Valencià. Llengua i Literatura. Llicenciatura Filol.Catalana. Dirigit a docents de secundària i primària, bibliotecaris, treballadors d’editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri.

   [Llegir més]

    POSTGRAU EN LEXICOGRAFIA VALENCIANA

    02/09/16

    POSTGRAU EN LEXICOGRAFIA VALENCIANA: Diploma d'especialització (25 crèdits) Directors: Emili Casanova (Dept. de Filologia Catalana) i Cesàreo Calvo (IULMA)

    [Llegir més]

     CONGRES CONVEGNO ONOMASTICA (TERCERA CIRCULAR)

     02/09/16

     El departament de Filologia Catalana col.labora en el II Congrés-Convegno d'Onomàstica de la Mediterrànea amb la participació de més de 50 especialistes de 20 Universitats.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies