• Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
 • .
Imatge del cartell del Diàleg 2019

Diàleg entre l’escriptor i els lectors joves a la Universitat de València

11/03/19

Des de 2002, el Departament de Filologia Catalana i l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, amb la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Generalitat Valenciana, en els darrers anys, i, anteriorment, amb la Institució de les Lletres Catalanes, celebrem el Diàleg entre l’escriptor i els lectors joves a la Universitat de València.

[Llegir més]

Imatge en dibuix del pare Mulet

Transcripció de les dues versions de La infanta Tellina i el rei Matarot, com a projecte d’aprenentatge servei

06/03/19

Enllaç a l'article publicat al blog de la Fundació Amical Vikimedia, en col·laboració amb el projecte Viquitexts. Viquitexts, en anglès Wikisource, és una biblioteca digital i lliure on voluntaris d’arreu del món digitalitzen, transcriuen i revisen fonts primàries els quals els drets han preescrit per tal de posar-les al servei de tothom a Internet.

Imatge de l'escriptor Ferran Torrent

Ferran Torrent impartirà una conferència sobre la seua concepció de la novel·la

04/03/19

Les activitats programades per l'"Àrea de Literatura Contemporània" d'establir un diàleg amb els escriptors comencen enguany amb la intervenció de Ferran Torrent el dia 16 d'abril a les 17 hores a l'aula S04 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, que durant una hora ens explicarà la seua concepció dela novel·la. Estimulat per les preguntes del presentador de l'acte – elprofessor Vicent Simbor– i dels professors i estudiants assistents, Ferran Torrent ens parlarà dels seus inicis, de la relació amb els membres de l'anomenada Generació dels 70, de la seua trajectòria creativa i de la seua posició davant un gènere tan proteïforme.

Imatge d'un llibre obert amb unes ulleres damunt.

De la crònica de guerra al reportatge: l'Edat d'or del periodisme literari a Catalunya (1918-1939)

22/02/19

El 4 de març, dilluns, tindrà lloc a les 18 hores en la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació la conferència "De la crònica de guerra al reportatge: l'Edat d'or del periodisme literari a Catalunya (1918-1939) ", impartida per Francesc Montero de la Universitat de Girona.

[Llegir més]

  Imatge d'un llibe obert amb unes ulleres damunt

  Aproximació sintàctica i semàntica a l'alternança acusatiu/datiu dels verbs psicològics catalans

  15/02/19

  El 19 de febrer, dimarts, tindrà lloc a les 16 hores en la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació la conferència "Aproximació sintàctica i semàntica a l'alternança acusatiu/datiu dels verbs psicològics catalans", impartida per Carles Royo de la Universitat Rovira i Virigili

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies