• .
 • Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
Imatge d'una sala amb cadires blanques

El parlar de la Safor: metodologia i resultats

06/03/18

El dia 12 de març a les 8 hores a l'aula S07 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Joan Giner (CEFIRE València) impartirà la conferència "El parlar de la Safor: metodologia i resultats".

  Imatge d'ordinador, movil i boligrafs

  Seminari de Filologia Catalana: Dialectometria prospectiva: una aplicació als parlars de la Franja

  02/03/18

  El dia 26 de març a les 15:30 hores a l'aula 702 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació tindrà lloc la conferència "Dialectometria prospectiva: una aplicació als parlars de la Franja", impartida per Esteve Valls (UB - UIC), dins del Seminari de recerca de Filologia Catalana.

  [Llegir més]

   Imatge d'un conill amb ales de coloma

   Taller d'introducció a Transkribus

   28/02/18

   El dimecres, 14 de març, de 10 a 12 hores a la Sala Enric Valor de la Facutat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, tindrà lloc el taller d'Introducció a l'aplicació Transkribus.

   Imatge de cafe, mobil i folis

   Com treballar els etnotextos en Dialectologia: el cas d'Alcanar

   28/02/18

   El dia 5 de març a les 9 hores a l'aula S07, Àngela Buj impartirà la conferència "Com treballar els etnotextos en Dialectologia: el cas d'Alcanar".

    Imatge llibre electrònic

    Literatura i societat: tribunes i mitjans per a la difusió literària

    27/02/18

    Els díes 21 i 26 de març de 2018 tindrà lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació la Jornada Literatura i societat: tribunes i mitjans per a la difusió literària. Organitzat pel departament de Filologia Catalana, amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Mèdia i l'Espai Joan Fuster.

    [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies