Important - Grau de mestre/a Educació Primària i Infantil

INFORMACIONS IMPORTANTS GRAUS (Infantil i Primària)

29/01/16

* Reconeixement de crèdits (Convalidacions).
* Nivells lingüístics (Llengua estrangera, Castellà i Valencià).
* Itineraris en Primària.

[Llegir més]

  Reconeixement crèdits CFGS (Educació Infantil) al Grau de Mestre en Educació Infantil

  Reconeixement crèdits CFGS (Educació Infantil) al Grau de Mestre en Educació Infantil

  28/01/16

  (SOLS: Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil al Grau de Mestre/a en Educació Infantil)
  PERIODE DE PETICIÓ: Durant el procés de matrícula (vore "Tràmits i procediments" de SECRETARIA .
  PROCÉS: Fer la petició i la resta del procés es gestionarà mitjançant el e-mail UNIVERSITARI (Remisió del rebut per al pagament del reconeixement i Resolució del reconeixement de crèdits).

  [Llegir més]

   Investigadors de la Universitat proposen millorar l’aplicació del contingut d’expressió corporal en l’ensenyament obligatori i batxiller

   25/01/16

   Dos investigadors de la Facultat de Magisteri de la Universitat, Manuel Monfort i Néstor Iglesias, han estudiat com s’apliquen els continguts d’expressió corporal en l’assignatura d’Educació Física i si fomenta la creativitat, en les etapes d’ensenyament obligatori i batxillerat. El treball, publicat en la revista científica 'Apunts. Educació Física i Esports', destaca que el professorat estudiat tendeix a utilitzar metodologies directives i una orientació tècnica que no promouen la creativitat de l’alumnat, i que, a més, hi ha una falta de coherència entre el que s’ha programat i el que es desenvolupa realment a l’aula.

   [Llegir més]

    Foto entrega premi

    PREMI CONCEPCIÓN MEDINA GARCÍA - MILLOR EXPEDIENT FEMENÍ DEL GRAU DE MESTRA DE EDUCACIÓ PRIMARIA - FACULTAT DE MAGISTERI (UNIVERSITAT DE VALÈNCIA)

    22/12/15

    La Fundació Ana Díaz Medina ha atorgat el Premi Concepción Medina García a la dona amb millor expedient acadèmic en el Grau de Mestra en Educació Primària de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. La dotació econòmica del premi, que enguany celebra la segona edició, és de 6.000 euros.

    [Llegir més]

     Premis motivem

     Premis MOTIVEM

     21/12/15

     MOTIVEM és un programa dirigit a estudiants de la Universitat de València que promou la creativitat a través de la generació d'idees emprenedores mitjançant el treball en equip i la coordinació del professorat.
     En el catàleg apareix la relació de docents participants en la segona edició 2015 i els 94 equips que han presentat idees emprenedores.

     Petició i matrícula

     Petició i matrícula "Segones mencions"

     27/11/15

     CURS 2015-16
     INTERESSATS: Alumnat que ha finalitzat el GRAU DE PRIMÀRIA (a la Facultat de Magisteri de la UV) amb algun itinerari diferent al que s'oferta.
     OFERTA:
     Itinerari "de Música" en en HORARI DE MATÍ i itinerari "d'Anglès" en HORARI DE VESPRADA .

     SEMANA INTERNACIONAL

     09/11/15

     Dins de les activitats realitzades pel Servei de Relacions Internacionals, en relació als programes de mobilitat per al proper curs (2016-17), a la Facultat de Magisteri dins de la "SETMANA INTERNACIONAL":

     * Reunió informativa el proper día 19 de Novembre a les 13 hores en l'aula PB.04

     feb.
     14 - 14

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

     La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

      

     Curs de formació de representants d'estudiants

     Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

      

     Aula Oberta d'Escriptura Creativa

     1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

      

     La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

     La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

      

     Concurs per a la publicació de treballs de investigació

     Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;FACULTAT DE MAGISTERI
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     FACULTAT DE MAGISTERI

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     Vídeo institucional de la Universitat de València

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord