Logo de la Universitat de València Logo Màster en Psicologia General Sanitària Logo del portal

"Setmana Saludable" en la Universitat de València

  • 15 de novembre de 2016
Mujer en la naturaleza

De l'11 al 18 de novembre del 2016 tindrà lloc, als tres campus de la Universitat de València, la celebració de la "Setmana Saludable", per la qual s'organitzaran xarrades i estands des dels quals s'oferirà informació sobre alguns aspectes relacionats amb temes de sostenibilitat com alimentació, activitat física, hàbits posturals o estils de vida saludables. Amb l'objectiu de commemorar, així, el Dia de les Universitats Saludables que serà el pròxim dijous, 17 de novembre.

Pel que fa a la salut mental i el benestar psicològic, destaquen les següents activitats:

 

  • El dimarts 15 de novembre a partir de les 12:30 h es realitzarà una conferència sobre "Drogodependències" presentada pel professor José Miñano López, Catedràtic de Psicologia, en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials.
  • El dimecres 16 de novembre la conferència versarà sobre "Estils de vida saludable" impartida per Lorena González (membre de la Unitat de Psicologia de L'esport de la Universitat de València) en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia a partir de les 13:00 h.
  • Durant el dijous 17 de novembre, per la seua part les ponències seran sobre els "Trastorns d'alimentació (anorèxia i bulímia)", i la conferència serà impartida pel professor Luís Rojo, Catedràtic de Psiquiatria del Departament de Medicina, Hospital Universitari i Politècnic La Fe, en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia a les 16:30 h.

Per a més informació sobre la resta d'activitats, podeu consultar el programa complet.