Cent anys de la Primera Guerra Mundial, 'La Roja' com a marca, Setmana Santa Marinera... en Infouniversitat

Portada d'InfoUniversitat 61.

El centenari de la Primera Guerra Mundial, amb una anàlisi de les seues conseqüències i una entrevista sobre aquest fet a Carlos Flores, professor de Dret Constitucional i Ciència Política de la Universitat; la imatge de marca als esports ('La Roja', per exemple); o la Setmana Santa Marinera. Són alguns dels temes inclosos al número 61 d'Infouniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València. Es pot accedir a la publicació digital des de l’enllaç www.uv.es/infouni.

En el periòdic en línia també hi ha una informació sobre el treball estacional, amb les aportacions de Rosario García, professora del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, i Silvia Collado, tècnica d'Ocupació a l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat, l’OPAL. A aquest número de la publicació digital també hi ha una notícia que explica com alumnes de Treball Social aprenen a mitjançar en situacions de conflicte social.  

Les seccions La Vinyeta de la Setmana d'Oltra Volta; el Vídeo de la Setmana -un debat sobre la situació geopolítica d’Ucraïna que va tindre a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació- i la Finestra d'Igualtat completen els continguts d'Infouniversitat d'aquesta setmana. Aquesta última secció, amb l'article El país de les dones, tracta, arran de la representació de l’obra teatral del mateix nom a la Facultat de Magisteri, el paper que les dones juguen en la societat. 

 

Last update: 17 de april de 2014 09:03.

News release