• .
 • .
 • .

Prova de Preselecció de la XXVIII Olimpíada de Física del Districte Universitari de València

19/10/16

El pròxim dimarts 25 d’octubre de 2016 a les 16.00 h tindrà lloc la Prova de Preselecció de la XVIII Olimpíada de Física a les Aules 111 i 112 de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València (UPV). En aquesta convocatòria podran participar els alumnes matriculats a l’assignatura de física de 2n de Batxillerat en el curs 2016-2017 dels diferents centres del Districte Universitari de València. Els continguts de la Prova de Preselecció se centraran preferentment en els establerts al currículum de Física i Química per a 1r de Batxillerat (LOMCE). El període d’inscripció a la prova a la província de València romandrà obert fins al 24 d’octubre inclòs.

[Llegir més]

  La Facultat de Ciències Biològiques acollirà durant la propera setmana la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundària»

  30/06/16

  La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundàriaۛ».

  [Llegir més]

   La Universitat de València lliura el proper dijous 16 de juny els premis de la V edició dels concursos que conformen el programa «Menú Escolar»

   13/06/16

   La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la V edició dels 5 concursos que integren el programa «Menú Escolar» amb l’objectiu fonamental de promoure l’ús de les llengües estrangeres de forma creativa entre els joves i de servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitat.

   [Llegir més]

    La Universitat de València lliura dijous els premis de la VII Olimpíada de Clàssiques i de la V Olimpíada de Valencià

    03/05/16

    La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la VII Olimpíada de Clàssiques i la V Olimpíada de Valencià amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les llengües clàssiques i del valencià entre els joves, premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la Universitat.

    [Llegir més]

    Imatge Microscopi

    La Universitat de València lliura avui els premis de la XIII Olimpíada de Biologia i de la VII Olimpíada de Geologia

    29/04/16

    La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la XIII Olimpíada de Biologia i la VII Olimpíada de Geologia amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les ciències biològiques i geològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel•lència acadèmica, divulgar ambdues ciències i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la universitat.

    [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies