• .
  • .
  • .
     

La Universitat de València lliura dijous els premis de la VII Olimpíada de Clàssiques i de la V Olimpíada de Valencià

03/05/16

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la VII Olimpíada de Clàssiques i la V Olimpíada de Valencià amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les llengües clàssiques i del valencià entre els joves, premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la Universitat.

[Llegir més]

Imatge Microscopi

La Universitat de València lliura avui els premis de la XIII Olimpíada de Biologia i de la VII Olimpíada de Geologia

29/04/16

La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la XIII Olimpíada de Biologia i la VII Olimpíada de Geologia amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les ciències biològiques i geològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel•lència acadèmica, divulgar ambdues ciències i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la universitat.

[Llegir més]

Ciencia ARA

Estudiants d'Alt Rendiment Acadèmic participen en la 6a edició de Ciència ARA, organitzada per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

27/04/16

Programa d’activitats científiques que pretén respondre a la demanda de centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual que han fet els centres és per a estudiants de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut.

[Llegir més]

Matinal Evolució

XVII Matinal de l'Evolució

21/04/16

Jornada d'actualització científica per a professorat de secundària i batxiller

[Llegir més]

Biologia_i_ensenyament

V Jornada de la Biologia a l'Ensenyament

21/04/16

Intercanvi d'experiències entre professors i proposar noves eïnes per a l'ensenyament de la Biologia.

[Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord