• .

    Estudiants i Estudiantes de la UV

  • .

    Estudiants i Estudiantes de la UV

  • .

    Estudiants i Estudiantes de la UV

Olimpíada de Física 2014-15

29/09/14

Olimpiada de Física 2014-15

Data i lloc de realització de la Prova de Selecció i lliurament de premis.

[Llegir més]

Logo Actividades Experimenta

26/09/14

Aula de Física Experimenta i les maletes de Física

Activitats per a professors i professores de secundària i batxillerat, destinades a promoure una millora de l'aprenentatge de la Física amb especial atenció a la observacio dels fenòmens natural i la experimentació.

[Llegir més]

Logo Concurso Experimenta

17/06/14

Exposició "EXPERIMENTA" per a tots el públics

El dia 20 de juny de 18 a 21 h, se celebrarà en el Jardí Botànic una EXPOSICIÓ oberta al públic de treballs que van ser premiats en la Feria-Concurso "Experimenta" de Demostracions i Experiments de Física i Tecnologia.

[Llegir més]

Estudiants realitzant les proves de les Olimpíades

22/05/14

Lliurament de premis de la V Olimpíada de Clàssiques i III Olimpíada de Valencià

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació d’Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la V Olimpíada de Clàssiques i la III Olimpíada de Valencià amb l'objectiu fonamental d'estimular l'estudi de les llengües clàssiques, el valencià i la seua cultura entre els joves, premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitat.

[Llegir més]

Geolodia14

06/05/14

Geolodia 2014 València

Activitat de promoció de la Geologia, en commemoració amb el Dia de la Mare Terra, 22 d’abril, establit per la UNESCO, i coordinada a Espanya per la Societat Geològica d’Espanya. La Geologia és la disciplina científica que explica el funcionament de la part sòlida de la Terra i la seua interacció amb l’Atmosfera i la Hidrosfera.

[Llegir més]