• .
 • .
 • .

La XIV Olimpíada de Biologia reuneix més de 200 participants de València

17/02/17

Un total de 229 estudiants de Biologia de segon de batxillerat de centres públics i privats de la província de València participen aquest divendres, 17 de febrer, en l'examen de la XIV Olimpíada de Biologia – Fase Autonòmica.

[Llegir més]

Estudiant en laboratori

XII Edició de la Biologia a les teues mans

23/01/17

Set-cents estudiants de batxillerat fan pràctiques als laboratoris de la Facultat de Ciències Biològiques. Estudiantat i professorat de centres de secundària de la Comunitat Valenciana visitaran, del 23 al 27 de gener, els laboratoris de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València per a gaudir d’unes pràctiques, ‘la Biologia a les teues mans’, que tenen l’objectiu d’apropar-los la institució acadèmica i el coneixement que aquesta genera.

[Llegir més]

La Universitat de València acull diverses activitats adreçades a l’estudiantat i professorat de batxillerat amb la col•laboració del personal docent de la Facultat de Fisioteràpia

22/11/16

El darrer dilluns 14 de novembre va començar la II edició del Taller «Aprèn a Cuidar l’Esquena», una activitat orientada a estudiants i estudiantes de batxillerat de la modalitat de Ciències de la Natura i la Salut. Aquest taller consta de 3 sessions teoricopràctiques de 4 hores cadascuna, les quals estan tenint lloc al llarg del mes de novembre a la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València. Aquest programa està dissenyat amb l’objectiu principal de sensibilitzar sobre la importància de tenir cura de l’esquena i el cos en el seu conjunt mitjançant la pràctica d’exercicis específics, al mateix temps que es promouen els estudis de la Facultat de Fisioteràpia.

[Llegir més]

  Últims dies per inscriure’s a la Prova de Preselecció de l’Olimpíada de Química Curs 2016-2017

  15/11/16

  El pròxim divendres 2 de desembre de 2016 a les 16.00 h tindrà lloc la Prova de Preselecció de l’Olimpíada de Química Curs 2016-2017 a les Aules E1.1, F-1.4 i F-1.5 de la Facultat de Química del Campus de Burjassot. El període d’inscripció romandrà obert fins el divendres 25 de novembre. La inscripció ha de realitzar-se, com sol ser habitual, a través del Col•legi de Químics de València (http://www.colegioquimicos.com/).

  [Llegir més]

   Arranquen les pràctiques de laboratori de la Universitat de València per als estudiants de batxillerat amb el taller «Descobreix el Món Microscòpic» per al curs 2016-2017

   28/10/16

   Hui divendres 28 d'octubre s'inicia el taller «Descobreix el Món Microscòpic», una activitat orientada a estudiants i estudiantes de batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia, la qual tindrà lloc en l'horari de 9.15 a 14.00 hores als laboratoris de l'Edifici d'Investigació «Jeroni Muñoz» del Campus de Burjassot. Aquestes pràctiques de laboratori que es desenvoluparan al llarg del curs 2016-2017 s'integren dintre de Fes Ciència, un programa dissenyat amb la finalitat d'afavorir les relacions entre la Universitat i els Centres d'Educació Secundària; posar a la disposició d'estudiants i professors de batxillerat els recursos dels quals disposa la Universitat; motivar els estudiants cap al treball experimental, vivint experiències que contribuïsquen a la millora de la comprensió de conceptes fonamentals; i promoure els estudis de ciències biològiques, física, química, enginyeria, entre altres.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies