• .
 • .
 • .
     

La Facultat de Ciències Biològiques acollirà durant la propera setmana la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundària»

30/06/16

La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat la segona edició de «DoCiència: Escola de Professorat de Secundàriaۛ». DoCiència és un programa de formació per al professorat de secundària orientat a l’actualització de coneixements científics en temes d’interès en diverses àrees de la Biologia. La durada total és de 30 hores. DoCiència consta de dos programes: - Escola d’estiu “Actualitza’t”, que tindrà lloc la propera setmana, amb seminaris de revisió de temes d’interès especial com els virus de moda, el món del cervell, la reproducció assistida, càncer i òmiques, ciència, investigació i societat. - Escola d’hivern “Activa’t”, es realitzarà durant els mesos d'octubre a desembre. El professorat de secundària hi realitzarà experiments i activitats pràctiques amb tècniques i materials fàcilment exportables als centres. El contingut de la sessions pràctiques són: Ciència a la cuina, Què és això de la bioinformàtica?, Fem un laboratori forense, Càncer en el teu ordinador, Recursoma. DoCiència compta amb el suport del Servei de Formació Permanent i Innovació educativa. Més informació en www.uv.es/incorporaciouv i www.dociencia.cat

  La Universitat de València lliura el proper dijous 16 de juny els premis de la V edició dels concursos que conformen el programa «Menú Escolar»

  13/06/16

  La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la V edició dels 5 concursos que integren el programa «Menú Escolar» amb l’objectiu fonamental de promoure l’ús de les llengües estrangeres de forma creativa entre els joves i de servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitat.

  [Llegir més]

   La Universitat de València lliura dijous els premis de la VII Olimpíada de Clàssiques i de la V Olimpíada de Valencià

   03/05/16

   La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la VII Olimpíada de Clàssiques i la V Olimpíada de Valencià amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les llengües clàssiques i del valencià entre els joves, premiar l'esforç i l'excel•lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la Universitat.

   [Llegir més]

   Imatge Microscopi

   La Universitat de València lliura avui els premis de la XIII Olimpíada de Biologia i de la VII Olimpíada de Geologia

   29/04/16

   La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la XIII Olimpíada de Biologia i la VII Olimpíada de Geologia amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les ciències biològiques i geològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel•lència acadèmica, divulgar ambdues ciències i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la universitat.

   [Llegir més]

   Ciencia ARA

   Estudiants d'Alt Rendiment Acadèmic participen en la 6a edició de Ciència ARA, organitzada per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

   27/04/16

   Programa d’activitats científiques que pretén respondre a la demanda de centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual que han fet els centres és per a estudiants de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut.

   [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies