• .
 • .
 • .

La viscoelasticitat dels materials i les aplicacions en la indústria, eixos del congrés en reologia IBEREO 2017

06/09/17

Sota el lema ‘The multidisciplinary science of Rheology. Towards a healthy and sustainable development’, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València ADEIT acull entre el 6 al 8 de setembre el congrés internacional sobre reologia IBEREO 2017. Aquesta trobada abordarà com, hui en dia, la reologia –que estudia com flueixen i es deformen els materials– és «indispensable» en la indústria, tant en la gestió de qualitat, com en el processament en la fàbrica i en la formulació de nous productes, ja que és necessari conèixer com es comporten i com es pot modificar la seua consistència.

[Read more]

  La Universitat de València es la undécima institución de enseñanza superior del mundo en Teledetección

  27/07/17

  La Universitat de València es la undécima institución de enseñanza superior del mundo en Teledetección y la vigesimoprimera en Ciencia y Tecnología Alimentaria, según el Global Ranking of Academic Subjects, publicado por ShangaiRanking Consultancy, la entidad que elabora el Ranking de Shangai. Además, en tres materias más (Física, Instrumentación Científica y Tecnológica, y Ciencia Energética e Ingeniería) está entre las 150 primeras del mundo. La clasificación, sobre 4.000 universidades, sitúa la de Valencia en el rango de las cinco mejores de España en 15 de las 52 materias analizadas.

  [Read more]

   Two Post-doc positions in Machine Learning for Remote Sensing and Geosciences [ERC project]

   19/07/17

   The Image and Signal Processing (ISP) group are searching for outstanding postdoc candidates with a strong interest in machine learning and geosciences to cover two post-doc positions.

   [Read more]

    La Universitat de València, la novena millor del món en el camp de la teledetecció, segons el rànquing CWUR

    11/04/17

    La Universitat de València se situa entre les deu millors universitats del món en Química Inorgànica i Nuclear, Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica, Física de Partícules, Teledetecció, i Biologia Reproductiva, segons el rànquing que ha elaborat el Center for World University Rankings. A més, la de València és la institució d’ensenyament superior espanyola amb major nombre de matèries entre els deu primers llocs de la classificació.

    [Read more]

     Oferta de 4 contratos en la Universitat de València

     21/03/17

     Se buscan candidatos interesados en teledetección óptica en alta resolución espectral para cuatro contratos en el grupo LEO (Laboratory of Earth Observation, http://ipl.uv.es/leo/) de la Universitat de València, bajo la dirección del profesor José Moreno, para trabajar en la misión FLEX (Fluorescence Explorer) de la ESA.

     [Read more]

       
       
      This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy