Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Alta demanda de les 130 places que la Facultat de Física oferia a nous estudiants per al curs 2014-2015

  • 22 de juliol de 2014
Image de la noticia

La Facultat de Física de la Universitat de València ha cobert totes les seues places de nou ingrés que oferia per al curs 2014-2015 amb un nou increment en les notes de tall i les llistes d’espera.

 

La fortalesa de l’oferta de les titulacions de la Facultat de Física s’ha traduït en unes elevades notes per a cursar els graus oferits. En particular, en el Grau en Física la nota necessària s’ha situat en 11,894, mentre en 2013 va ser de 10,814. És la quarta nota més alta de tota la Universitat de València, només superada per Medicina, Bioquímica i Ciències Biomèdiques, i Odontologia, i l’octava nota més alta de tot el sistema universitari valencià. En el Grau en Òptica i Optometria també s’ha registrat un increment en la nota de tall respecte de 2013, passant de 8,382 a 8,65.

La Facultat de Física oferia 80 places de primer curs en la titulació del Grau en Física i 50 en la de Grau en Òptica i Optometria. La llista d’espera és de 174 i 142 persones en cadascuna d’estes dues titulacions, respectivament.

La degana de la Facultat de Física, Soledad Gandía Franco, ha expressat la seua satisfacció pels resultats de la preinscripció. “Continua augmentant el nombre d’estudiants que volen formar-se en la nostra facultat i que, a més, sol·liciten l’accés als nostres títols com a primera opció, quedant molts d’ells, desgraciadament, en llista d’espera. Este resultat és el reflex de l’esforç de tota la Facultat de Física en les tasques tant de docència com d’investigació”.

Aquells estudiants que han obtingut plaça estan convocats ara a reunions informatives el dimarts 22 de juliol, tal com s’explica en la pàgina: http://links.uv.es/wYlm0ep

Per segon any, la gestió de les llistes d’espera s’efectuarà en tots els casos on-line. Com a novetat important, els qui estan en llista d'espera i estan interessat a obtenir plaça, han d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar, en cadascuna de les titulacions en les quals estan en llista d'espera, l’interés per continuar en la llista. Així podran participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a la primera crida serà el 27 de juliol fins a les 24 hores. En el cas que no es realitze aquesta confirmació, el programa exclourà l’estudiant automàticament dels llistats, amb la qual cosa l’aspirant perdrà l'opció de ser admés en eixa titulació.

Les llistes d'espera no són presencials; es publiquen en la web de la Universitat en finalitzar el termini de matrícula dels admesos. És necessari que els aspirants estiguen pendents de les dates de les crides.