Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Celebració del congrés International OSA Network of Students (IONS) 2015 a València

  • 18 de setembre de 2015
Image de la noticia

Els pròxims dies 24, 25 i 26 de setembre se celebrarà el primer congrés IONS a València, organitzat per grups d'estudiants de diferents països i recolzat per l'OSA (Optical Society of America), SPIE (The international Society for Optics and Photonics) i EPS (European Physical Society)

Aprofitant la celebració mundial de l'Any Internacional de la Llum 2015, cinc associacions de joves investigadors d'Espanya i Portugal han col·laborat per a realitzar el congrés IONS València 2015 <http://ionsvalencia.osahost.org/> dirigit a estudiants de tot el món, a els qui donen l'oportunitat de mostrar els resultats de treballs de finalització de grau, de màster, o primers resultats de tesi doctoral. A través dels congressos IONS s'intenta facilitar l'intercanvi científic i tecnològic entre joves investigadors de tot el món en el camp de l'Òptica i la Fotònica.

A més, el divendres 25 de setembre a les 17:00h es projectarà per primera vegada el documental “Els Secrets de la Llum”. És una iniciativa del Grup d'Òptica Castelló <http://grupodeoptica.com/> (GOC) que s'ha realitzat amb l'ajuda de Vector Produccions. El documental té com a finalitat mostrar un repàs històric i geogràfic de l'Òptica i el seu desenvolupament fins avui a Espanya, incloent els avanços més nous i els centres de recerca més importants. La intenció és acostar a la societat una visió actual i precisa de la recerca en Òptica d'una manera amena i interessant, representant a les institucions més rellevants d'aquest àmbit. L'entrada és gratuïta, amb aforament màxim, en la Sala d'Actes de l’ADEIT (Plaça Verge de la Pau, 3) en el centre de València.