Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Jornades ‘La Física en Secundària i Batxillerat’, divendres 3 i dissabte 4

  • 31 de maig de 2016
Facultat de Física de la Universitat de València

La Facultat de Física acull aquest divendres 3 de juny i el dissabte 4 les jornades ‘La Física en Secundària i Batxillerat’, una trobada per a professorat de secundària que inclou tallers, unes conclusions sobre l’aplicació de la LOMCE i taules redones. La trobada serà inaugurada pel vicerector d’Innovació de la Universitat, Ramón López, i el director general de Centres i Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Joaquín Carrión.

La trobada té lloc aquest divendres a la vesprada i el dissabte al matí i comença amb una taula redona, Què fer amb la Física, de 16 a 17:30 h, en el saló d’actes de la biblioteca del campus de Burjassot i on es debatrà sobre els nous canvis curriculars inclosos en la LOMCE i que afecten a secundària, com les hores de docència i els continguts de les diferents assignatures, així com propostes sobre com es podria millorar la situació.

 

En la taula redona participen diversos professors de secundària de física i química de diferents centres, inclosa la persona que imparteix el batxillerat internacional; així com el director general de Centres i Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Joaquín Carrión. L’objectiu de les jornades és redactar unes conclusions que es presentaran el dissabte al matí i es remetran a diferents institucions científiques, com la RSEF, FECYT, CSIC, a més d’instàncies educatives.

 

El dissabte al matí, als 12.30 hores, a més, s’impartirà la conferència Física POP, amb demostracions experimentals, a càrrec del professor de física i química i divulgador Anicet Cosialls.

 

Les jornades han sigut convocades en col·laboració amb el Centre de Formació i Qualitat Sanchis Guarner.

 

Més información en:

www.uv.es/experimenta   

 

Programa complet:

http://www.uv.es/experimdocs/cursos/jornada_fiscurric_16