Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

Curs del CEFIRE per al professorat de Biologia

  • 3 de març de 2017
Botánico

El Jardí Botànic de la Universitat de València juntament amb el CEFIRE organitza un curs destinat al professorat de Biologia de l'ESO i Batxillerat o al professorat d'una altra especialitat que puga estar interessat en el tema. La matrícula és gratuïta i el període d'inscripció finalitza el proper 15 de març.

El Botànic acull aquest curs destinat a docents d'ensenyament secundari en el qual, gràcies al professorat vinculat al Jardí, aprendran a usar els recursos botànics com a eina per a l'aprenentatge. Un curs de 21 hores organitzat pel CEFIRE.

Com apuntar-se?

INSCRIPCIÓ: telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF i telèfon de contacte. Si ets professor/a i vols certificat del CEFIRE has de matricular-te a través de la seua plataforma.

DIES DEL CURS: 21, 23, 28, 30 de març i 4, 6, 11 d'abril 2017.

Més informació

En aquesta edició del curs es desenvoluparà la metodologia per a la preparació de visites didàctiques als jardins; planificació, treball de tècniques d'observació i comprensió de l'entorn, així com la recollida de dades i la interpretació dels resultats per a la preparació d'informes.

Els jardins botànics són una gran font de recursos didàctics que a més canvien amb les estacions. La condició de museu del Botànic atorga al professorat un ventall molt extens d'eines amb les quals ensenyar als estudiants de secundària a sistematitzar les seues observacions, fotografies o dades usant la botànica com a eix globalitzador.