Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

Certificació oficial d'idiomes

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 21 de març de 2024
Infografia amb quatre figures humanes sostenint certificats d'idiomes

Vols obtindre un certificat d'anglés, francés o alemany? Pots fer-ho sense eixir de la UV.

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València organitza dos convocatòries anuals, al juny i al setembre, per a poder obtindre la certificació oficial PACLE dels nivells B1, B2 i C1 d'anglés (segell CertAcles) i B2 d'alemany i francés.

La PACLE són les Proves d'Acreditació del Coneixement de Llengües Estrangeres de la Universitat de València. Per part seua, CertAcles és el model d'acreditació d'exàmens de domini desenvolupat per l'Associació  de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior (ACLES), que reunix més de 60 centres d'ensenyament de llengües en àmbit universitari.

Estos certificats d'anglés tenen validesa amb caràcter general dins de la Universitat de València i la resta d'universitats espanyoles, i són també acceptats per la Generalitat Valenciana.

En canvi, les proves d'acreditació d'alemany i francés gaudixen de reconeixement oficial únicament en l'àmbit de la Universitat de València. 

Els candidats i candidates que superen qualsevol d'estes proves podran acreditar la seua competència lingüística de cara a les titulacions de Grau, Postgrau, Màster o programes de mobilitat; mentre que el personal de la universitat podrà acreditar els seus coneixements d'idiomes per a promocions internes o oposicions dins de la universitat.

Més informació en l'apartat “Acreditacions” de la web del Centre d'Idiomes.