Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

La Red de Escuelas de Ciudadanía convoca una sessió per abordar la gestió de conflictes a l'aula

  • 4 d’abril de 2017
Image de la noticia

El dimarts 25 d'abril a les 9.30 hores se celebrarà a la sala d'usos múltiples de l'edifici del Màster (Montolivet) la sessió 'Red de escuelas de ciudadanía: comunidad y recursos para el profesorado' per tractar la gestió dels conflictes a l'aula.

La Red de Escuelas de Ciudadanía és una plataforma digital formada per professionals de l'educació en la qual es comparteixen recursos pedagògics, bones pràctiques i informació sobre temes dirigits a enfortir les conductes cíviques i democràtiques. Com abordar des de l'aula un conflicte que es genere relacionat amb la xenofòbia, el racisme, el masclisme, la intolerància o qualsevol altra qüestió de caràcter cívic? L'objectiu de la sessió és ensenyar a utilitzar els diversos recursos, metodologies i materials que pot proporcionar la Red de Escuelas de Ciudadanía, així com reflexionar al voltant d'aquestes qüestions.

  1. El nostre paper com a educadors/es en la formació democràtica de l'alumnat.
  2. Com utilitzar la Red de Escuelas de Ciudadanía.

 

Hi intervindran:

Josep Beltrán, professor del departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.
Victorino Mayoral, president de la Fundación Cives.
Edurne Grau, coordinadora de la Red de Escuelas de Ciudadanía.