AgrotecUV Universitat de València Logo del portal

2a Convocatòria AgrotecUV

  • 29 d’agost de 2023
Banner_2aConv

Convocatòria del programa de captació de projectes empresarials de caràcter innovador vinculats al sector agroalimentari.

Objectiu

Captar projectes empresarials de caràcter innovador vinculats al sector agroalimentari per a la seua incorporació a la incubadora AgrotecUV, Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible de la Universitat de València i la Fundació Parc Científic Universitat de València.

Destinataris

Tots aquells projectes empresarials i startups de caràcter innovador vinculats amb el sector agroalimentari que no hagen sigut beneficiaris de convocatòries anteriors:

  • Projectes empresarials, que compten o no amb un model de negoci validat o consolidat. Poden tindre o no l'empresa constituïda.
  • Startups que compten amb un MVP -Producte Mínim Viable per les seues sigles en anglés- validat i unes primeres vendes, l’objectiu de les quals siga guanyar tracció en el mercat.
  • Investigadors i investigadores amb línies d'investigació relacionades amb l'agroalimentació interessats a valorar les seues innovacions a través de l'emprenedoria.
  • Estudiants amb esperit emprenedor que desenvolupen solucions innovadores als reptes del sector agroalimentari.

Dotació econòmica

Se seleccionaran fins a un màxim de 10 projectes.

A cadascun d'ells se'ls concedirà una dotació econòmica de 2.000€ i un bo serveis de fins a 2.500€ en concepte de recursos i serveis de la Universitat de València a utilitzar durant el desenvolupament del programa. Aquests premis són cofinançats pel programa d'emprenedoria de Santander Universitats.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds començarà a partir de l'endemà en què es publique l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el dia 17 d'octubre de 2023 a les 14.00 hora peninsular.

Presentació de sol·licituds i documentació a presentar

Resolució

Resolució (tauler oficial)

Contacte

Si necessita ajuda per a presentar la sol·licitud pot enviar un correu a agrotecuv@uv.es.