AgrotecUV Universitat de València Logo del portal

Presentació d'AgrotecUV a grups d'investigació

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 17 de novembre de 2022
Logo Agrotec

El pròxim 28 de novembre a les 9:30 hores, en l'Auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València, se celebrarà la presentació als grups d'investigació de la Universitat de València d’AgrotecUV, Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible.

L'esdeveniment tindrà una duració aproximada de 2 hores i inclourà la presentació dels objectius, iniciatives i programes desenvolupats per la incubadora d'agroalimentació. A més, es llançaran alguns dels projectes empresarials de caràcter innovador vinculats al sector agroalimentari que es van presentar la 1a Convocatòria AgrotecUV, i que s'incorporaran als programes de preincubació, incubació i/o acceleració de la Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible (AgrotecUV). 

Intervindran en la presentació la vicerectora de Transferència i Innovació de la UV, Rosa María Donat Beneito; el director d’AgrotecUV i del Parc Científic de la UV, Pedro Carrasco Sorlí; el responsable d'Iniciatives de l’Àrea Científic tecnològica d’Agrotec, Giuseppe Meca de Caro; i el responsable d'Iniciatives de l’Àrea Empresarial d’Agrotec, Isidre March Chordá. La trobada finalitzarà amb un café-networking.
AgrotecUV, promoguda per la Universitat de València i la Fundació Parc Científic Universitat de València, naix per a ser un referent en innovació empresarial en el sector agroalimentari. Té com a objectiu impulsar projectes emprenedors i startups que contribuïsquen a la transformació d'aquest sector en un sistema sostenible, saludable, inclusiu, adaptat a les necessitats del consumidor i capaç d'afrontar els desafiaments climàtics.

A més d'incentivar la creació de startups agroalimentàries de base científic-tecnològic, un altre dels objectius d’AgrotecUV és fomentar la transferència de coneixement generat en la UV a empreses del sector agroalimentari.

Cartel