Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Nova jornada de formació d'entrenadors amb Óscar de Paula

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 11 de març de 2024

Continuen les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket de la Universitat de València.

Cartel de la actividad con Óscar Paula

El mes de març arriba amb molt de moviment perquè acollirà dos d'estes jornades. En esta segona serà Óscar de Paula l'encarregat de protagonitzar esta activitat, que se celebrarà dimecres que ve 27 de març.

El tècnic compartirà els seus coneixements sobre “Estratègies metodològiques per a un feedback efectiu”. Una xarrada que se celebrarà en la pista central de L’Alqueria des de les 20:30h a les 22:15h. També es podrà seguir en línia.

Formulari d'inscripció

Sobre Óscar de Paula

Óscar de Paula és un entrenador espanyol amb una àmplia experiència tant en l'àmbit de l'educació com en la direcció de banquetes en formació. Respecte a la seua trajectòria com a tècnic i formació d'esportistes, va fer els seus primers passos en el Col·legi La Salle de Moncada. Posteriorment va passar per diferents clubs de Catalunya fins que en la temporada 15/16 va fer el salt al Joventut de Badalona entrenant a infantils i cadets, on va passar tres temporades. La seua última experiència en clubs és el CB Granollers en les categories U17 i U18. A nivell autonòmic va estar en la Federació Catalana on va arribar a ser seleccionador U16 i on va fer també labors d'educació. Entre moltes altres coses, des de 2019 és Director de l'Àrea Multimèdia i Aprenentatge Personalitzat en el Pablo Laso Training Camp organitzat per Gigantes del Basket. Com a colofó, Óscar de Paula és molt actiu en conferències i altres activitats acadèmiques.