Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

III reunió per a l'elaboració de la guia sobre explotació comunitària de la terra

  • 30 d’abril de 2020
III reunió per a l'elaboració de la guia sobre explotació comunitària de la terra

El dia 29 d'abril va tindre lloc la reunió per a l'elaboració de la guia sobre la creació d'una iniciativa de gestió en comú, que està realitzant la Càtedra amb la subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En la reunió van participar els autors de la Guia: Pilar Alguacil Catedràtica de Dret Financer i Tributari i Directora de Càtedra, Sagrari Navarrés, professora de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM), i Vicente Moliner, advocat de la Federació de Cooperatives Agroalimentaries CV. També van estar presents Miriam Mestre i Rubén Cohen, tècnics de la Federació.

Aquesta és la tercera de les reunions que ha tingut el grup, que no ha parat de treballar durant el confinament. La guia se centrarà en el model de la cooperativa agroalimentària amb secció d'explotació comunitària de la terra.

Es preveu que la guia estiga acabada en les pròximes setmanes, i que puga presentar-se mitjançant una jornada virtual a mitjan juny, que serà patrocinada per Caixa Popular.