Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

Per què Càtedra DAM?

Les Càtedres d'Empresa no es limiten a la cooperació en un projecte específic, sinó al suport en una àrea científic-tecnològica més àmplia i durant un període de temps més prolongat.

Concretament, la càtedra DAM:

 

 

   

 

Permet a DAM l'accés directe als recursos humans i infraestructures de la Universitat de València i la possibilitat d'atreure talent al seu equip tècnic.   Premia el talent i fomenta les línies de recerca més interessants mitjançant premis de treballs final de grau i màster, tesi i concursos d'idees.   Ajuda a fomentar la col·laboració amb experts en diferents àrees temàtiques mitjançant la preparació de Innotalks, jornades de divulgació i activitats formatives per a ampliar coneixements entre estudiants i professionals del sector.   Acosta les activitats de transferència de coneixements de la càtedra a la societat en general, conscienciant en aquelles temàtiques relacionades amb la concepció de l'aigua residual com una font de recursos.