Logo de la Universitat de València Logo Càtedra DAM Gestió integral i recuperació de recursos de l'aigua residual Logo del portal

DAM Depuració d'Aigües del Mediterrani

Molt més que depuració d'aigua


Depuració d'Aigües del Mediterrani (DAM) compta amb més de vint anys d'experiència en l'operació de plantes de tractament d'aigua, una experiència que abasta des de serveis d'explotació, manteniment i conservació d'estacions depuradores, fins a sistemes de sanejament o proveïment, per citar només alguns exemples del nostre camp de treball. La trajectòria de DAM en el sector i els bons resultats aconseguits fins ara ens avalen, certificant que som una opció segura, responsable i professional, una empresa sempre compromesa amb la qualitat del servei prestat.


Qui som

La principal activitat de DAM és l'explotació de plantes de tractament d'aigua, tant en serveis d'explotació, manteniment i conservació d'estacions depuradores, com en sistemes de sanejament o proveïment -per citar alguns exemples-. És important destacar que amb el pas del temps, i al voltant de l'activitat principal de l'empresa, s'han anat desenvolupant noves àrees de treball:

 • Enginyeria, execució d'obres hidràuliques i emissaris submarins.
 • Valorització de residus.
 • Estudis i projectes de Recerca, Desenvolupament i Innovació (I+D+i).
 • Obres d'instal·lació de producció simultània d'energia elèctrica i tèrmica amb aprofitament de biogàs.

L'exigent política de qualitat que apliquem als serveis que prestem en DAM, ha portat a la direcció de l'empresa a dotar a la mateixa d'un personal tècnic altament qualificat, perquè en tot moment siguem capaços d'oferir una resposta ràpida i eficaç a les necessitats particulars dels nostres clients, siguen els qui siguen.


La nostra missió

Proporcionar un servei integral de depuració, gestió de residus i construcció d'infraestructures que contribueixa a la cura del medi ambient de la nostra comunitat.


La nostra visió

Ser un referent a nivell europeu, un model d'empresa sostenible que a través de la innovació i el desenvolupament de modernes formes de gestió en la cura del medi ambient, comprenga els interessos i atenga les necessitats de les comunitats on duu a terme el seu treball.


Els nostres valors

 • La satisfacció resultant d'un treball ben fet.
 • El respecte pel medi ambient i el compromís amb la seva protecció.
 • El compromís amb la seguretat i salut dels nostres treballadors, així com amb el seu desenvolupament tant personal com professional.


Aquests valors es tradueixen i concreten en les següents actuacions de DAM:

 • Implantació de sistemes de gestió integrats (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS18001, ISO 166002:2014 i ISO 50001:2011).
 • Desenvolupament i implantació d'una estratègia de RSE.


Compromís anticorrupció

DAM està compromesa amb la integritat i la transparència i no consent cap mena de pràctica corrupta en l'acompliment de la seva activitat empresarial, ni en el sector públic ni en el privat.


Principals àrees d'actuació

Coneix totes les nostres línies de negoci:

 • Operació i manteniment
 • Construcció
 • Gestió i valorització de residus
 • Innovació


Contacte


DAM Depuració d'Aigües del Mediterrani

Av. Benjamin Franklin, 21

Parc Tecnològic

46980 Paterna (València)

Tel. 902 881 510

Fax. 963 531 225