Logo de la Universdad de Valencia Logo Cátedra de Economía Feminista Logo del portal

DIÀLEGS DES DE L’ECONOMIA FEMINISTA 2021

  • 15 octubre de 2021
Image de la noticia

La Càtedra d’Economia Feminista organitza una nova edició de Diàlegs des de l’Economia Feminista els propers dies 20 i 29 d’octubre i 10 de novembre. “Cap a una ètica feminista de l’economia” és el títol que porta el primer gran bloc d’aquests Diàlegs en el qual tindrem dos webinars. En primer d’ells, el proper 20 d’octubre, conversarem sobre “Què és l’economia feminista? Recorregut i nous reptes” amb Astrid Agenjo Calderon (Professora de la UPO) y Ana Isabel Arenas Saavedra (integrant de la Mesa de Economía Feminista i de la Mesa Intersectorial de Economia del Cuidado de Bogotá).

El segon webinar, previst per al dia 29 d’octubre, porta per títol “Confrontar el neoliberalisme i la mercantilització dels cosos de les dones” i per a abordar la temàtica dialogarem amb Roso Cobo Bedía (professora de la UDC) i Carmen Castro García (professora i assessora política).

El segon gran bloc d’aquests Diàlegs porta per títol “Mirades feministes a l’economia valenciana” i en el seu marc tindrem la tercera sessió, prevista per al dia 10 de novembre, en la que parlarem dels “Eixos transformadors i canvi de model econòmic”.

Els webinars seran a les 17:30 i cal inscriure’s prèviament a:

https://docs.google.com/forms/d/1_H1z8x5wgUPHk4HOkuvNcHjr1oXD8trijtDMrI5GMNI/viewform?edit_requested=true

Lista de enlaces: