Logo de la Universdad de Valencia Logo Cátedra de Economía Feminista Logo del portal

Informes 2020 L'Economia Feminista davant la crisi Covid-19

  • 18 diciembre de 2020
Image de la noticia

El passat 11 de desembre es van presentar els informes produïts des de la Càtedra d'Economia Feminista a aquest any, 2020, sobre L'Economia Feminista davant la crisi Covid-19.

Els informes elaborats presten atenció a la situació de les bretxes de gènere de la Comunitat Valenciana, el teletreball vs conciliació en un context com l'actual marcat pels efectes socials i econòmics derivats de la pandèmia sanitària Covid-19. I a el repte de reorientar l'economia valenciana cap a la sostenibildiad de la vida, a través de l'economia de les cures com a política palanca de transformació social i econòmica. de

En el context actual, després de la pandèmia per COVID, es fa necessari repensar col·lectivament com i cap a on reorientar les polítiques econòmiques i les dinàmiques de col·laboració pública-privada-social atenent els múltiples efectes socioeconòmics i l'agudització de la desigualtat de gènere.
Durant el 2020, la Càtedra d'Economia Feminista, a través seu eix de treball 'Economia Feminista i canvi de model econòmic', ha elaborat tres informes amb els quals obrir un espai d'anàlisi de l'economia valenciana després Covid19, identificant els reptes i oportunitats des de l'economia feminista.

Els tres informes presentats són els següents:

Infografia Bretxes de gènere a la Comunitat Valenciana

Amb

Imágenes: