Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

2ª edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes
Obertes les inscripcions a la 2ª edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes

Amb el lema 'Longevitat i benestar en el medi rural. Qualitat de vida i futur', la Universitat de València (UV) presenta el pròxim dia 25 de març la 2a edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes (UNICO), fruit de l'estreta col·laboració entre la UV i la Diputació de València, Caixa Popular i l'Ajuntament de Cofrentes.

A pesar que les circumstàncies sanitàries d'aquest últim any dificulten moltes de les activitats de la ciutadania i de les institucions, la voluntat de totes les persones implicades ha permés abordar amb renovades forces i il·lusions el compromís d'aquesta UNICO 2021. Per això, es podrà participar en aquesta edició tant de manera presencial com a distància (online).

La inscripció és gratuïta, a causa del caràcter públic de la Universitat de València i a la participació de la Diputació de València i Caixa Popular. Les persones interessades podran matricular-se per a obtindre un certificat d'assistència.

 

Data De 11 de març de 2021 a 25 de març de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Saló d'Actes de l'Ajuntament de Cofrentes

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat (UV) amb la col·laboració de la Diputació de València, Caixa Popular i l'Ajuntament de Cofrentes.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació