Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Visita de Comitè d'Avaluació Externa

Comitè avaluació externa

Període de l'esdeveniment: De 27 de maig de 2019 a 28 de maig de 2019. Dilluns i dimarts de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

 
Descripció:

Avaluarà els Màsters en Investigació en Llengües i Literatures, en Traducció Creativa i Humanística i en Continguts i Formats Audiovisuals.

La Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar aquestes titulacions.

La Comissió d’Avaluació Externa, designada per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), està formada per membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els/les avaluadors/es inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els títols i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en ell: estudiantat, professorat, equips directius, equips d'autoavaluació, ocupadors/es i egressats/des. Així mateix, hi haurà una audiència pública el dia 28 de maig de 10.00 a 10.30h a la Saló de Graus "Enric Valor" de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte als màsters avaluats.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

www.uv.es/uq

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es