Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Torneig de la Fallera Calavera al CAL de Blasco Ibáñez
Torneig de la Fallera Calavera al CAL de Blasco Ibáñez

Juga a les cartes mentre practiques la conversa en valencià al CAL de Blasco Ibáñez

El Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez s'obri a la fallera zombi més coneguda per disputar un torneig del joc de cartes La Fallera Calavera, el divendres 13 de maig, a les 11 h. La participació és oberta (i gratuïta) a tot el públic, també a persones externes a la comunitat UV. Tanmateix, cal que us hi inscrigueu mitjançant un missatge a cal.blasco@uv.es, perquè les places són limitades.

Hi haurà premis: dues cartes extraordinàries que completaran els vostres jocs. Una se sortejarà entre totes les persones que hi participeu i l’altra se la quedarà el guanyador o la guanyadora del torneig. Disposem d'alguns joc al CAL, però si el teniu (La Fallera Calavera 1, sense cap expansió), porteu-lo i informeu-nos-en en la inscripció.

Però, que encara no coneixeu el joc? No és obligatori (però sí recomanable) que ja hi sapigueu jugar. Si voleu familiaritzar-vos-hi primer, podeu acudir abans al CAL.

"Després de morir en una mascletà a causa d’un error de seguretat, una fallera torna a la vida convertida en zombi. Només hi ha una manera de calmar la seua ira apocalíptica: cuinar-li una bona paella".

 

Data 13 de maig de 2022 d' 11:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació