Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Tributació Autonòmica Logo del portal

Jornada sobre els nous impostos ambientals en la Comunitat Valenciana

  • 28 d’abril de 2023
Emissió de gasos

La jornada abordarà els nous impostos ambientals establits en la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu d'analitzar-los i presentar els efectes econòmics d'aquestes figures impositives.

Els tres nous impostos ambientals establits en la Comunitat Valenciana són:

  • Impost sobre grans establiments comercials
  • Impost sobre l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle a l'atmosfera provinents d'instal·lacions
  • Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica

La jornada tindrà lloc dijous que ve 11 de maig a partir de les 10:20 hores a la sala Ignasi Villalonga Villalba, situada en la primera planta de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Membres de la Càtedra de Tributació Autonòmica de la UV i el grup d'investigació EvalPub analitzaran cadascun dels impostos, destacant els seus principals característiques. Així mateix, es presentaran els resultats obtinguts després de simular els impostos, presentant els efectes recaptatoris que tindran els mateixos després del seu establiment.

Aquesta jornada forma part de la sèrie d'activitats organitzades per la Càtedra de Tributació Autonòmica i el seu grup d'investigació EvalPub, la Universitat de València, el Departament d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia (UV) i la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic (GVA).