Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Tributació Autonòmica Logo del portal

Membres de la Càtedra de Tributació Autonòmica UV participen en l'I Workshop en Economia Pública

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 27 de setembre de 2023
 

El workshop va tindre lloc el dia 26 de setembre en la Facultat de Ciències Socials, Jurídiques i de la Comunicació de la Universitat de Valladolid.

En aquest I Workshop en Economia Pública, la ponència presentada pels membres de la nostra càtedra va ser la següent: Amadeo Fuenmayor, Rafael Granell: «Introducció d'un impost negatiu sobre la renda: impacte sobre la participació laboral»

L'objectiu principal d'aquest I Workshop en Economia Pública és promoure el debat i la difusió del coneixement en aquelles àrees relatives a l'àmbit de l'Economia i de l'Empresa. Especialment en aquells temes en els quals el marc normatiu i institucional siga rellevant per a una millor comprensió dels fenòmens socials involucrats. Així mateix, es persegueix la consecució de resultats que siguen aplicables des d'una perspectiva reguladora amb la finalitat d'implementar mesures de política econòmica que puguen beneficiar al conjunt de la societat.

El seminari pretén promoure i divulgar la investigació i fer avançar el coneixement en l'àmbit de la Ciència Econòmica en un sentit estricte, però també – en un sentit ampli – pretén ampliar les fronteres de la Ciències Socials i Jurídiques, a conseqüència de la interdisciplinarietat associada al centre on es desenvolupa l'acció formativa.

Finalment, es pretén cobrir amb aquestes jornades un espai dins de la innovació educativa dins de l'àmbit de l'Espai Europeu d'Educació Superior. L'accés a noves línies de coneixement i a nous mètodes docents pot ajudar l'alumne a introduir-se en noves formes d'adquisició de competències.

Càtedra Tributació Autonòmica Universitat de València
Càtedra Tributació Autonòmica Universitat de València.
Fotografia durant el I Workshop en Economia Pública 2023